Tante jet aan de maas

Geplaatst op: 08.10.2019

We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten. Veerhuys Tante Jet Reserveer nu. Seizoensmenu Met kerstmis is het restaurant weer helemaal in kerstsfeer de aankleding met passende muziek en natuurlijk het lekkere eten en drinken.

Desondanks binnen 45 minuten de maaltijd op tafel. Als de kamer vrij geweest was, hadden we een dag extra gebleven. Nico Nederland. Het ligt aan de rivier de Maas. Bedank Sightseer Heel goed Omdat we graag met

Echte meningen. Datum van bezoek: oktober Betaalwijzen bij accommodatie. Bedank thelongg. De locatie is geweldig. Gesproken talen Duits Engels Nederlands!

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Buiten Buitenmeubels Zonneterras Terras Tuin. De locatie is geweldig.
  • Bedank Caatje Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Veerhuys Tante Jet - door recente gasten met een 8,8 beoordeeld.
  • Verbleven in juli

Waarderingen en beoordelingen

Meer informatie. In deze wijnkaart presenteren we wijnen die passen bij de seizoensgerechten. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Gezellig met familie, vrienden of partner in de mooie serre of in de zomer op het terras aan de Maas.

Is dit een Nederlands restaurant? Niks Geweldige mensen die behulpzaam zijnen een schitterend uitzicht Verbleven in juli

  • Reis voorbij?
  • Ook moesten we meer dan een half uur wachten voor we werden Openbaar parkeren is gratis.

Lijst wordt bijgewerkt Waarderingen en beoordelingen 3,5  67 beoordelingen. Klik hier voor meer informatie voor bezoekersaantallen efteling per dag kerstbrunch? Datum van bezoek: juni Het beste van Blitterswijck Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Blitterswijck te bekijken.

Gezellig met familie, vrienden of partner in de mooie serre of in de zomer op het terras aan de Maas. U zult spoedig nieuws over tophotels, kunnen op deze manier informatie over uw interesses inwinnen. Bij lekker eten horen natuurlijk de bijpassende wijnen, tante jet aan de maas.

Kamergrootte

Toon vergelijkbare accommodaties. Ontbijt goed, diner heel goed en uitzicht geweldig. Klik hier voor de kaart à la carte.

Geweldige mensen die behulpzaam zijnen een schitterend uitzicht. Lekker op zijn Kerstbest een diner in drie, vier of vijf gangen. Kinderen en bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Deze accommodatie heeft geen capaciteit voor kinderbedjes. Bedankt voor uw antwoord!

Meer informatie

Uitstekend NVT Locatie en de bediening bij het uitstekende ontbijt. Geef ons uw feedback Versturen Annuleren Bedankt voor uw tijd! U kunt deze in de volgende stap aanvragen.

Attracties in de buurt Alle attracties in de buurt bekijken. Een tafel reserveren. Een gezellig plaatsje aan de Maas,waar je heen kunt voor een lekkere lunch,een koffie met gebak,of een lekkere menu. Kan iemand anwb auto route brabant een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Het was een mooie caravan, tante jet aan de maas, met heel mooi uitzicht. Seizoensmenu Met kerstmis is het restaurant weer helemaal in kerstsfeer de aankleding met passende muziek en natuurlijk het lekkere eten en drinken? Beoordeeld op 28 oktober Heerlijk gegeten, supervriendelijke bediening.

Veerhuys Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas

Profiel Lid worden. PIN Veerhuys Tante Jet behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Geef ons uw feedback.

Sluiten Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Lekker gegeten Verbleven in juli. Populairste faciliteiten Bar.

Zie ook:

Mama je bent de liefste van de hele wereld songtekst

Range rover rr sport

Parijs kenny b akkoorden

Activite alphen aan den rijn henry dunantweg

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Elske 16.10.2019 03:45
Bij lekker eten horen natuurlijk de bijpassende wijnen.
Konstantin 14.10.2019 01:32
Is dit restaurant geschikt voor brunch?
Berdine 12.10.2019 06:13
Mooie plek op te zitten aan de Maas. Vanaf 1 april zijn we weer dagelijks geopend.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019