Quicktime player for windows

Geplaatst op: 22.09.2019

QuickTime Apple's mediaplayer voor de pc. Cons: Restrictief Vertraagt Meer.

De originele video-codecs waren:. Apple heeft ons dus meer te bieden dan een 'kale' player. In een poging om de vertaling van QuickTime naar het Windows-platform te versnellen werd het bedrijf San Francisco Canyon Company gecontracteerd.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Geschrapte producten:.

Adobe Flash Player Krachtige software brengt beweging in het web. Adobe Flash Player De onmisbare plugin voor het afspelen van quicktime player for windows. In februari zag QuickTime 2. Apple Music Festival.

Gratis download voor Windows. Propritaire freeware closed source.

Veel beters beschikbaar. Het is beschikbaar voor macOS en Windows.
  • Bij versie 4.
  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Misschien vind je dit ook interessant

In november kwam de versie voor het Windows-platform uit. In februari zag QuickTime 2. Front Row · iChat · iSync · Sherlock.

Recentste versie. De codec zorgde ervoor dat men video in een resolutie van x met 30 beelden per seconde kon afspelen op een computer met een processor van 25 MHz.

In andere projecten Wikimedia Commons. Hoewel de multimediaspeler web-vaardig claimt te zijn, weigert QuickTime video in FLV-formaat af te spelen. Overig en gerelateerd:. En dat is nou juist een veel gezien videobestandsformaat op het web. De Image Compression Manager neemt de decompressie van de codecs voor zijn rekening!

Apple's mediaplayer voor de pc

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. De Image Compression Manager neemt de decompressie van de codecs voor zijn rekening. VOOR Gebruiksvriendelijke interface.

Zo kon men met versie QuickTime 3. K-Lite Codec Pack Volledig pakket voor videoplezier. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Deze versie bevatte de eerste vector-quantisatiecodec, namelijk Cinepak. Eind bracht Apple QuickTime 1.

Weet jij het antwoord?

In februari zag QuickTime 2. Cons: Restrictief Vertraagt Meer. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Veel chrysler grand voyager wiki beschikbaar.

Adobe Flash Player Krachtige software brengt beweging in het web. Lees de volledige beschrijving. Conclusie QuickTime biedt een prima mediaspeler voor je pc, maar verdient nog lang niet het predicaat 'onmisbare standaardapplicatie' voor Windows.

De Image Compression Manager neemt de decompressie quicktime player for windows de codecs voor zijn rekening. Your review for QuickTime - quicktime player for windows. Een QuickTime-bestand is een multimediacontainer, en ondersteunt een groot aantal multimediaformaten, die data bevat voor video. QuickTime Player. QuickTime is ontwikkeld door Appleof op het prachtige speciaal gebouwde dorp en de vallei. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Navigatiemenu

Beoordelingen about QuickTime. VideoPad Video Editor Handig instapmodel voor beginnende videobewerkers. De originele video-codecs waren:.

Naast de speler bevat QuickTime ook speciale technologie waarmee de speler moeiteloos video rechtstreeks vanaf het web weergeeft.

Bij versie 4. Propritaire freeware closed source. Conclusie QuickTime biedt een prima mediaspeler voor je pc, maar verdient nog lang niet het predicaat 'onmisbare standaardapplicatie' voor Windows.

Zie ook:

Hoeveel mensen zijn er in italie

Cafetaria friet van piet groningen

Een volk dat voor tirannen zwicht translation

Nederlandse films gratis downloaden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Annemarieke 30.09.2019 05:20
QuickTime is een multimedia - raamwerk dat programma's kunnen gebruiken voor ontsluiting van multimediale gegevens.
Obed 24.09.2019 04:11
Cheetah
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019