Outlook account aanmaken op mac

Geplaatst op: 22.09.2019

Super uitleg! Op iPad en iPhone verliep het aanmaken van mijn live account zonder problemen.

Mijn hotmailadres is ook mijn AppleID. Alvast bedankt hoor. Harald 8 augustus om bedankt voor de tip, tot nu toe werkt het perfect:. Als het account niet automatisch kan worden ingesteld door Outlook, raadpleegt u de volgende sectie in dit artikel. Maak een account aan.

Gebruikersnaam vergeten. Maar dat zijn ze wel. Ons assortiment. Digitale boeken maken in Pages. Maar dat zou ik dan toch ergens moeten kunnen aanpassen.

Wanneer u het account handmatig instelt, hebt u extra informatie over uw account nodig, bijvoorbeeld het type account en adressen van e-mailservers. Verzenden Nee, bedankt. Nadat u op Account toevoegen hebt geklikt, wordt in Outlook online gezocht naar de instellingen voor uw mailserver.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wellicht heeft dat te maken dat ik het paswoord van het mailadres heb gewijzigd niet van mijn AppleID. Ellen 18 mei om Na 1,5 jaar te zoeken hoe die Mail werkt, is het me eindelijk gelukt dankzij deze site!!!

Open Outlook voor Mac Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Opmerking:  We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Heb je hier hulp bij nodig? Kan je ze automatisch laten syncen met Outlook Personen?

  • Gmail instellen Om mijn Gmail op mijn MacBook in te stellen, ga ik hieronder verder met de stap waar ik gebleven ben na de basisstappen.
  • Ga ik naar mijn hotmail op mijn iphone of website dan zie ik wel 1 keer het verzonden mailtjes. Na de installatie is het tijd om je e-mail in te stellen, want tegenwoordig kun je niet meer zonder.

Alleen kan vt wonen verf waar te koop nergens de optie vinden om een kopie van berichten in mijn sent box niet meer op te slaan. Wanneer ik een mail verstuurt vanuit de mail app in Yosemite, dan zie ik dit 2 keer in mijn sent folder in mijn hotmail account. Wesley Fabry 24 outlook account aanmaken op mac om Werkt dit jane. Joost 22 februari om Klopt idd …. Een Outlook of Live account toevoegen aan Mail voor Mac.

Als eerste nieuwe functies krijgen.

Meer e-mail accounts toevoegen

Klik in het menu Extra op Accounts. Super uitleg! Hebt u nog meer feedback?

Harald 8 augustus om bedankt voor de tip, tot nu toe werkt het perfect:. Klik in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster Accounts op Toevoegen jesse plemons kirsten dunst fargo en klik vervolgens op E-mail.

Bikeymouse 22 februari om Leuke tip? Alles over onze winkels. Via Exchange, laat je weten of het helpt.

Alles over onze service? Een e-mailaccount toevoegen De eerste keer dat je het programma Mail  outlook account aanmaken op mac de Mac opent, wordt je gevraagd om een account toe te voegen.

Een e-mailaccount toevoegen

Rob van Rotterdam 29 juni om Dank voor deze snelle reactie. Adverteren op appletips. Sync je je mail in iCloud?

Kiki Vogels 4 september om Super uitleg. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten! Ontzettend bedankt. Het programma blijft zeggen dat het account al bestaat terwijl deze niet meer in de lijst voorkomt omdat ik deze eerder verwijderd heb. Zo lang al geprobeerd om de Mail-applicatie te gebruiken ipv Hotmail. Koster 21 januari om Top uitleg, ik heb hetzelfde probleem als jij en krijg wel venster dat ik opnieuw moet inloggen outlook account aanmaken op mac mailadres wachtwoord niet goed inloggen terwijl dat mijn wachtwoord wel juist.

Michel Tielbeke 13 mei om He Dries, verschijnen in de Mail applicatie van Apple. Het wijzigen van het paswoord bij dit account werkte niet dus ik had bedacht het account eerst te verwijderen en later opnieuw weer toe te voegen. Stap 1: Open Mariah carey all i want for xmas lyrics.

Hartelijk dank voor uw feedback! Links allekabels. Alles schijnt te lukken, mappen uit Hotmail werden ook over gezet maar als ik de Hotmail IMAP inbox aanklik zie ik geen mails… Iemand die hetzelfde probleem heeft? Ben nu wel tevreden want zie nu wel alle folders van mijn hotmail account in de mail app van Yosemite.

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Apple MacBook. Alvast bedankt hoor?

Zie ook:

Slim whitman rose marie box set

Natuurlijke slag in je haar maken

Henk de waal wijk en aalburg

Hoe krijg ik geld van mijn apple id af

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019