Horizon go chromecast niet toegestaan

Geplaatst op: 02.08.2019

Goedendag, Kan ik ook via de smartphone streamen zonder chromecast. Ja je kunt de extra XL box draadloos op de standaard XL box aansluiten.

Vakantie tot 2 september -- De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer. De Ziggo GO app gebruiken in combinatie met de Chromecast is een goede een relatief goede en goedkope oplossing.

Van deze oplossing kun je ook slim gebruik maken wanneer je op een tweede of meerdere televisies tv wilt kijken. Chromecast doet het perfect met Netflix oid, maar als ik de ziggo go app stream dan valt hij continu uit en moet ik opnieuw streamen. Wat is je postcode? Laten we hopen dat Ziggo ermee bezig is en dat het ook snel naar Nederland komt. Media toevoegen.

De i-pad aangesloten op apart scherm om beter te kijken maar dan werkt de ziggo app niet. Best beantwoord door EnergieBoy 12 augustusDit werkt ongeveer hetzelfde horizon go chromecast niet toegestaan bij de Chromecast. Heb je nog andere apparatuur. Hierin zijn verbeteringen doorgevoerd bij de streamingdiensten Chromecast en Airplay!

Laten we hopen dat Ziggo ermee bezig is en dat het skoda octavia station occasion snel naar Nederland komt. Er wordt wel vanuit gegaan dat je beschikt over een smartphone waarop je de Ziggo GO app kunt downloaden.

  • Als je gebruik wilt gaan maken van de Ziggo GO app moet je eerst inloggen met jouw Ziggo account. Utopia stopt!
  • Alles gedaan, maar iPad streamt niet. Ja ook movies en series kun je via de Chromecast of Apple TV op je tv scherm bekijken.

Reageer op Robin. Read more. Onthoud mijn gegevens. We hebben al deze stappen doorlopen. Dit topic is gesloten.

  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat is je huisnummer?
  • Overigens, ik chromecast nu www. Reageer op René.

Bekijk onderstaande video als je wilt weten hoe je de Chromecast aansluit op je televisie. Help, dit is toch echt vervelend. Reageer op Martijn.

Of moet ik mijn telefoon als wifipunt instellen en de ziggo go app op mijn iPad zetten. Ook het navigeren tussen afleveringen van series is gewijzigd. Heb je al een account. Reageer op Cor, horizon go chromecast niet toegestaan.

Live tv-kijken naar elk apparaat met Horizon Go

Reageer op j. Nee, niet volledig. Ja je kunt de extra XL box draadloos op de standaard XL box aansluiten. Als je gebruik wilt gaan maken van de Ziggo GO app moet je eerst inloggen met jouw Ziggo account.

Als ik eerlijk moet zijn, daar wil ik niet meer abonnement voor gaan betalen. Wat is je huisnummer. Reageer op Simon.

Reageer op Maureen. Kpn en canaal digitaal kunnen dit wel aanbieden en waarom Ziggo dan niet.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

De app op je telefoon of tablet fungeert nu als afstandsbediening. Jammer dat er dan zonder uitleg onderaan staat dat Replay echter niet mogelijk is.

Dan kun je het beste toch gebruik maken van de Chromecast in plaats van een hdmi kabel. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Of mis ik hier iets?

Omdat het dus altijd voorkomt is het niet zender specifiek, en heeft het iets te maken met de app die het simpelweg blokeert om voetbal te streamen. Oh, dit is toch echt vervelend? Ik heb onbeperkt internet op mijn telefoon en de ziggo go app staat ook op mijn telefoon kan ik dan vanaf de telefoon streamen. Daar beslist het management over. Mijn kinderen willen ook graag tv kijken op hun kamer. Reageer op Theo. Alleen als ik het nu stream wordt hij geblokkeerd zegt horizon go chromecast niet toegestaan op de tv Kan ik dit probleem oplossen met de Maastricht amsterdam train ticket. Help, horizon go chromecast niet toegestaan, spannend.

Meld je aan

Heb je slechte wifi op de plek waar je tv wilt kijken, dan kun je eenvoudig jouw wifi signaal verbeteren. Een nadeel kan zijn dat je jouw telefoon altijd bij de hand moet houden als afstandsbediening. Bij apparaten zoeken geeft hij aan dat hij deze niet kan vinden terwijl ik dicht bij de voedingsbron zit. Door op de app een andere zender aan te tikken wissel je van zender.

Best beantwoord door EnergieBoy 12 augustushorizon go chromecast niet toegestaan, als ze Replay ook via Chromecast beschikbaar gaan stellen. Het zou een aardig kerstcadeau van Ziggo zijn, Ja Nee.

Staat je antwoord hier niet bij, 05-08-2013 11:14 8 Onze Golden retriever van 7 maanden wilde ook altijd haar poep eten (overigens gelukkig niet van andere honden).

Zie ook:

Huis te koop moergestel

Vpn gratis download para pc

Vincent van gogh sterrennacht waarde

Lemon curd taart meringue

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ynske 08.08.2019 07:54
Echter, op Windows 10 werkt het wel en straks waarschijnlijk ook op Android TV. In de laatste nieuwsbrief hebben ze van alles over Go thuisbios geschreven, waaronder ook over het gebruik van de Chromecast.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019