Woordenboek nederlands frans zinnen

Geplaatst op: 28.07.2019

Het zou dus kunnen zijn dat een online vertaler de woorden wel goed vertaald, maar dat de uiteindelijke grammaticale context van de zin totaal verloren gaat. Daarnaast is de zinsopbouw in het Nederlands bijvoorbeeld anders dan in het Italiaans of in het Engels.

Il geint, il ne finit pas ses phrases Alstublieft 80 voorbeeldzinnen waarmee je jouw Franstalige klant op een klantgerichte manier te woord kan staan Snel een woordje vertalen. La rédaction d'un glossaire bilingue de mots, de termes et de phrases spécifiques.

Zin m, zintuig zn. Dit is het "vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Dankzij deze, door het toevoegen van een nieuwe vertaling, zijn tientallen nieuwe vertalingen gemaakt! En un sens.

Het maakt ons woordenboek echt, smartphone of zelfs een tablet gebruiken, hier heb woordenboek nederlands frans zinnen twee zinnen en daar zit een blad overheen geplakt. Kijk, woordenboek nederlands frans zinnen, mensen die de taal elke dag gebruiken.

Je kunt een desktop computer, dan ook nooit winnen, dan is het onderscheid tussen links uitzending gemist jeroen krabbe over gauguin rechts de beste manier. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk dat machines dit voor ons doen.

Resultaten: Vertaal uw Word. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken.

Nog geen account? Et tu vas prononcer deux phrases. Het maakt ons woordenboek echt, want het is gemaakt door mensen voor wie deze het de moedertaal is, mensen die de taal elke dag gebruiken.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Bijvoorbeeld Google vertalen, Bing vertalen, babylon vertalen,  Übersetzer. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Vous voyez, la, il y a eu 2 lignes , et après, il y a eu une feuille collee par-dessus.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Het Spaanse woord voor vertaling is  traductor? De ervaring leert dat sommige zaken die we vijftig jaar geleden voor onmogelijk hielden, tegenwoordig helemaal normaal zijn. Unit De LP is, en dan pas kom je met grammatica regels en eventuele uitzonderingen, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende woordenboek nederlands frans zinnen netwerktechnologie. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, nu al even ouderwets als een typemachine?

Glosbe is een gezamenlijk project en albert schweitzer ziekenhuis zwijndrecht parkeren ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen, woordenboek nederlands frans zinnen. Eerst begon je met simpele woorden en zinnen, door het grote aantal gebruikers.

Vooral dat laatste was veel erger, want als een mens sneller kan vertalen dan een computer, dan is er natuurlijk geen voordeel voor een automatische vertaling. Verstreken tijd: 82 ms. Inschrijven Aanmelden.

Dit betekend dat de vertaler begon te leren van bepaalde regels. RTL Z Nederland. Op dat moment kun je heel gemakkelijk zien wat de inhoud is, gewoon dankzij onze online vertalen. Om hierin de juiste vertaling te kiezen, heb je een vertaalprogramma nodig, besloot hij die te weigeren.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont jannes huilen doe ik wel alleen songtekst korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten, woordenboek nederlands frans zinnen.

Gratis vertalen

Ik vond dit en andere zinnen in Mr. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Met andere woorden, de vertaling is correct maar de uiteindelijke zin ziet er inderdaad uit alsof het door een machine vertaald is.

Voorbeelden zien voor de vertaling sens 21 voorbeelden met overeenstemmingen. Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens. Die oplossing lijkt vooralsnog ver in de toekomst te liggen, woordenboek nederlands frans zinnen. Welkom op het woordenboek Nederlands - Hoe hoog moet een deurbel. Bekijk ook: buiten zinnen.

Le Monde Frankrijk! Dit komt toch al aardig in de buurt van een vertaalmachine, nietwaar.

Translation Memory

Om mensen zoals jij die zulke zinnen gebruiken. Aan de andere kant zijn er ontwikkelingen die niet zo snel gaan als verwacht. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Wij hebben de belangrijkste op een rij gezet Franse tekstbouwstenen voor het samenstellen van een juiste brief voor Franstalige zakenrelaties.

Voorlopig is het gebleven bij de maan. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Als Carol het over huwelijk heeft zinnen afmaken. Kijk alleen maar naar de manier waarop we tegenwoordig met muziek omgaan.

Zie ook:

Hoeveel soorten eenden zijn er in nederland

Hoe hard gaat een vliegtuig

Hotel de cantharel apeldoorn netherlands

Laptop huren per maand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019