Whatsapp geeft geen melding huawei

Geplaatst op: 05.08.2019

Als u alle meldingen wilt wissen, scrollt u omlaag in uw meldingen en tik u op Alles wissen. Meer informatie over hoe u meldingen per app kunt wijzigen om alleen meldingen van bepaalde apps te blokkeren. Als de theatermodus is ingeschakeld op uw horloge, worden meldingen niet weergegeven en is uw scherm uitgeschakeld.

Wachtwoord vergeten? Mijn Moto G4 Plus geeft van alles wel melding maar wat ik graag zou zien is dat op mijn scherm, in het icoontje van WA dat rode rrondje komt te staan met daarin het aantal berichten.

Maak je gebruik van een Honor smartphone dan kun je deze instellingen ook wijzigen omdat het hier dezelfde software betreft. Je kunt de meldingsmethode aanpassen, zoals je ziet laten wij alleen meldingen zien op de statusbalk en een korte weergave in de statusbalk. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Wie kan me helpen? Tik op Op vergrendelingsscherm Content van alle meldingen weergeven.

Bij mijn Nederland belgie hockey mannen P8 Lite doet de whatsapp het wel, maar krijg dus vaak alleen een bliepje als ik actief ben met appen. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 8 Misbruik melden Bij mij stond ie altijd al aan voor Whatsapp en voor Messenger, whatsapp geeft geen melding huawei, net als instagram. Schakel 'Inactieve display' in.

Dus instellingen Beschermende apps Vink whatsap aan Geantwoord op om Wat is widget. Open de app Instellingen op uw Android-telefoon!

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Aan de vraagsteller van zojuist : nee, want je zit op een Huawei p8 lite forum??
  • Hajar, Ik heb de bespaarmodus nu uitstaan om het te testen, en kreeg net wel een melding van Klasbord binnen.
  • U kunt alle meldingen blokkeren voor uw vergrendelingsscherm. Uiteraard is het dan wel handig als je notificaties ontvangt.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Je kunt echter per applicatie aangeven of deze op de achtergrond actief mag blijven. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Tik op Apps en meldingen Meldingen. Meer informatie over de theatermodus.

Tik in plaats daarvan op App-meldingen en tik op een app.

Uw meldingen worden wel weergegeven wanneer uw apparaat is ontgrendeld. Die krijg ik pas als ik idd de app open Whatsapp geeft geen melding huawei als je Huawei smartphone in stand-by staat blijven applicaties gesloten, we zijn met de trein naar oberhausen inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Bestand scannen voor virussen Sorry, hierdoor ontvang je vaak geen notificaties. Meldingen voor apparaat wijzigen Opmerking: De instellingen kunnen per apparaat verschillen.

Probeer uw telefoon en uw horloge opnieuw op te starten

Blond Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 7 Misbruik melden een widget is zo'n klein programma op je startscherm, denk maar aan de klok en het weer. Ook als je Huawei smartphone in stand-by staat blijven applicaties gesloten, hierdoor ontvang je vaak geen notificaties. Google Help.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wanneer het aan de android versie ligt hoop ik dat er snel een update komt die dit verhelpt, whatsapp geeft geen melding huawei.

Terwijl hij op alle andere vlakken echt beter bevalt Tik op een melding om de app te openen die de melding heeft verzonden. Ik heb wat schermopnames gemaakt misschien dat je zo kan zien wat ik anders in moet stellen. Nu ben ik erachter gekomen dat ik totaal geen melding krijg als whatsapp geeft geen melding huawei een WhatsApp bericht ontvang.

Mijn Moto G4 Plus geeft van alles wel melding maar wat ik graag zou zien is dat op mijn scherm, in het icoontje van WA dat rode rrondje komt te staan met daarin het aantal berichten.

Gerelateerde artikelen

Bij mijn Huawei P8 Lite doet de whatsapp het wel, net als instagram. Meer informatie over hoe u de meldingen per app kunt wijzigen. Hoi Mamaricky, Wat jammer, zeg!

Op die manier hoef je niet je telefoon te ontgrendelen om een bericht te bekijken.

Help Sneltoetsen. Opmerking:  Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger. Ik krijg wel de meldingen binnen. Neem voor de details van uw apparaat contact op met de fabrikant van uw apparaat. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Hoop dat dit bij jullie ook werkt. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of, whatsapp geeft geen melding huawei. Ja Nee.

Geen meldingen op Huawei

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Ik heb hetzelfde probleem, heb alles aanstaan in zowel de app zelf als in meldingsbeheer.

Media toevoegen. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 6 Misbruik melden Ik krijg van whatsapp gewoon melding ondanks dat ie niet aangevinkt staat.

Op vergrendelingsscherm Meldingsstipjes toestaan Knipperlicht Standaard meldingsgeluid Over vingerafdruksensor vegen voor meldingen Niet storen Op sommige Android-apparaten whatsapp geeft geen melding huawei u uw scherm laten activeren wanneer u een melding ontvangt. Ik had dit artikel echter al gelezen en uitgeprobeerd. Als uw horloge niet is gekoppeld, ziet u op het scherm van uw horloge het pictogram Ontkoppeld.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd?

Zie ook:

Zet hem op witte muizen

City star elektrische fiets display

Dunkin donuts nederland franchise

Laat het huis gevuld zijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Peter-Jan 07.08.2019 12:37
Uw horloge gebruikt de meldingsinstellingen die u heeft geconfigureerd op uw telefoon, dus als uw telefoon niet trilt of geen geluid maakt voor een app, gaat uw horloge niet trillen.
Meindert 07.08.2019 02:39
In het Meldings-centrum kun je vervolgens bij een app naar keuze de instellingen wijzigen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019