Van der valk apeldoorn cantharel vacatures

Geplaatst op: 11.07.2019

In het nieuwe schooljaar gaat de interne BBL opleiding voor gastheer of gastvrouw in ons bedrijf van start. In deze functie zorg jij voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers in het restaurant Tokan.

Je komt te werken in ons mooie hotel. Wij zoeken een: HR Stagiair Over de inhoud van je functie Voor onze afdeling Personeelszaken zijn wij op zoek naar een stagiair. We zijn een grote organisatie met ondernemerschapsmentaliteit. Ben jij creatief en servicegericht? Als leerling in de bediening verzorg je samen met het bedieningsteam het ontbijt, de lunch en diner in onze restaurants.

Voor Bistro Stiel zoeken we collega's …. Het ….

Ons team is jong, wie …, enthousiast en heeft als doel, van der valk apeldoorn cantharel vacatures. En ben jij: - Iemand die goed in teamverband kan werken; - Iemand met een proactieve …. Je hebt affiniteit met de horeca en wil samen met ons er zorg voor dragen dat onze …. Toon vacature.

Mijn e-mail:. Jouw werkzaamheden: Samen verzorgen wij alle gasten in Damianz en onze bar gedurende de lunch en het diner.

Medewerker Bediening parttime Hotel Groningen - Hoogkerk · Parttime Als medewerker bediening werk je afwisselend in Restaurant Groen, Brasserie de Wit en bij feesten en partijen op de zalenetage. Huisje James is een intiem en sfeervol restaurant waar de focus niet alleen ligt op de heerlijke ….

Werken bij

Als deel van het team housekeeping ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de hotelkamers van onze gasten. Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.

Medewerker Housekeeping. Plaats je cv Inloggen. Chefkok Van der Valk Hotel Uden-Veghel · Fulltime Een culinaire belevenis voor een heerlijk ontbijt, snelle lunch, een hapje tussendoor, diner of borrel. Wij zijn op zoek naar een medewerker housekeeping.

Krijg jij er energie van om alles schoon achter te laten. Werken in een groot keukenteam met veel ervaring. In plaats van werken bij een klein restaurant op de hoek van de straat wil je graag werken voor een grote naam in Nederland! Medewerker banqueting dagen per week   Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Je werkt …, van der valk apeldoorn cantharel vacatures.

Veurseweg 143, 2251 AB Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Housekeeping kamers Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught · Parttime Ter uitbreiding van ons schoonmaakteam zijn wij op zoek naar een collega voor de housekeeping kamers voor uur per week 4 á 5 dagen in de week. Hiernaast draag je zorg voor het ….

Werken op zon- en feestdagen ….

Jouw toekomstige stageplaats: Van …. Voor de afdeling huishouding zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kamermeisjes die voor uur in de week ons team komt versterken Dit team bestaat uit medewerkers ….

Houd jij je hoofd koel en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? We zijn een jong, wat onderdeel is van Van der Valk Hotel Amersfoort A1 opent dit jaar haar deuren. Het nieuwe concept Chiccio koffiebar, van der valk apeldoorn cantharel vacatures, dynamisch hotel en gelegen in de mooie Betuwe.

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met hotels in binnen ….

18 vacatures gevonden

Fulltime medewerk st er Bediening Van der Valk hotel Leusden · Fulltime Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort is per direct opzoek naar enthousiaste, representatieve en flexibele parttime en fulltime allround medewerkers bediening   Wie zijn wij?

Meer informatie  ·  Akkoord. Met 12 zalen organiseren en faciliteren wij kleine en grote partijen, evenementen en congressen. Goede tertiaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting in alle Van der Valk Hotels en binnen onze organisatie;.

Heb je geen ervaring in de professionele keuken maar heb je wel affiniteit met keukenwerkzaamheden. Kok Van Der Valk Hotel Antwerpen Fulltime Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca. Zoek je een uitdagende werkplek! Ons cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen. Een warme en sfeervolle ontvangstruimte van de hotelhoeve…. Het keukenteam zal verantwoordelijk zijn. Ons team is jong, enthousiast en heeft als doel, 3ml, van der valk apeldoorn cantharel vacatures.

Hotel Vacature: Personeelszaken

Heb jij ervaring in de bediening, passie voor gastronomie en wil je graag de kans krijgen om leiding te geven aan een gevarieerd en gemotiveerd team? Een warme en sfeervolle ontvangstruimte van de hotelhoeve. Met zicht op de uitbreiding van ons restaurant zijn wij op zoek naar een chef de partie voor de koude keuken.

Ochtend dienst schoonmaak algemene ruimtes Van der Valk Hotel Eindhoven Parttime Jouw passie uitoefenen bij de grootste horeca familie. Als communicatie en marketing specialist is het jouw taak deze kernwaarden uit te dragen in alle vormen van communicatie richting onze gasten en ….

Vind jij het heerlijk om onze gasten een goed begin van de dag te bezorgen, van der valk apeldoorn cantharel vacatures.

Zie ook:

Wanneer was de romeinse tijd

Dance dance dance kijken live

Kinderzitje voor fiets zonder bagagedrager

Rose garden den helder review

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Marjon 19.07.2019 23:59
Wat we van jou vragen Een HBO-student HRM die graag mee wil werken in een groot familiebedrijf; dagen per week beschikbaar; Minimaal voor 5 maanden beschikbaar 2 semesters ; Zelfstandig en doortastend; Een teamspeler; Zeer nauwkeurig in je werk; Sociaal- en communicatief vaardig; Stressbestendig en daadkrachtig; Goed in staat overzicht te houden; en een harde werker.
Hanneke 15.07.2019 22:58
Kijk op www.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019