Boek het geheime leven van hendrik groen

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik werd tijdens het lezen verliefd op Hendrik Groen, terwijl het een erg oude versleten man is. Geweldig boek. Een echte aanrader.

Prachtig omschreven verhalen uit het leven van een oudere in een verzorgingshuis. En altijd invoelbaar, zeker als je dergelijke situaties uit eigen ervaring met opa's en oma's, ouders, familie en kennissen maar al te goed kent Dit is een boek dat je pakt en in een paar dagen uitleest.

Meer ga ik hier niet verklappen ik raad iedereen aan die wel of niet een "hekel" heeft aan bejaarden dit verhaal te lezen. R10x Utrecht 30 augustus Ik raad dit product aan.

Wat heb ik van de berg noordwijk. Over de cover kan ik hetzelfde zeggen als de vorige keer: "De cover is eenvoudig maar sprak mij wel aan.

Een goed geschreven relaas van het dagelijkse leven in een rusthuis. Goede verhaallijn humoristisch leest lekker weg. Prachtig omschreven verhalen uit het leven van een oudere in een verzorgingshuis.

Vanaf het eerste stukje van het dagboek vond ik het al geweldig, deze man schrijft met humor en de nodige zelfspot en dat maakt het verhaal echt leuk om te lezen. Echt een heerlijk boek om te lezen!

Recensie(s)

Grappig emotioneel. Deel 1 ook gelezen, dit boek is minstens even goed. Het lijkt De club is uitgebreid met Geert van Hoogdalen die Hendrik vergezelt op zijn tochten per scootmobiel. Hendrik Groen is een man van iets meer dan 83 jaar. Geweldig boek.

Ook herkenbaar omdat mijn ouders ook in een verzorgingshuis woonden. Een prachtig boek, een boek die je met moeite soms even neer moet leggen. Gekelien 2 oktober Ik raad dit product aan. Geweldig boek, vol humor geschreven! Op z'n tijd ook kwetsbaar. Mijn schoonzoon is arts specialist ouderenzorg. Humoristisch geschreven leven in een bejaardentehuis in dagboekvorm.

VAAK SAMEN BESTELD

Erg grappig, je leeft erg mee met de personen in het boek. Grappig Fantasierijk. Als je de tv serie hebt gevolgd en je vond dat goed, moet je dit lezen. En de serie overigens ook, heerlijk verfilmd.

De manier waarop Hendrik Groen de belevenissen in het bejaardenhuis beschrijft is zo levensecht dat ik het een autobiografie op zichzelf vind, boek het geheime leven van hendrik groen. Ik vind het een super grappig boek. Ook het vervolg boeken gekocht en beiden boeken aan mijn nog zelfstandige wonende vader van 95 jaar gegeven!

Als ik iets heb geleerd van de jaren die ik bij mijn ondertussen demente oma heb doorgebracht is het dat er elkaar weinig gegund wordt. Uitgever: J.

Opnieuw zoeken

Het dagboek is vlot geschreven en ondanks dat het op sommige dagen enkel over de koetjes en kalfjes lijkt te gaan, blijft het van begin tot het einde boeiend om te lezen. Gelukkig ziet Hendrik Groen een uitvlucht voor hem en zijn gelijkgestemden om te ontsnappen aan de sfeer van afgunst, jaloezie en kleinburgerlijkheid. Eindclonclusie voor mij was wel dat je alleen met enige zelfspot en een optimistische kijk op het leven het vol kan houden in een verzorgingshuis.

Geweldig boek. Ik begon eraan met het gevoel dat het net zoiets zou zijn als 'de honderdjarige man die uit het raam klom en verdween', en die vond ik zo

Hendrik Groen op de tv Al in kocht het productiehuis Blazhoffski  de filmrechten. Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Het boek "Pogingen om iets van het leven te maken" door Hendrik Groen vond ik een inspirerend boek bij het ouder worden, om samen met de andere bewoners een club op te richten en allerlei uitstapjes te bedenken en daar enorm van te genieten, en helemaal meegenomen worden. Het zet de lezer wel aan het denken over een kwestie waar we zolang mogelijk verre van willen blijven: oud zijn.

Ik heb veel gelachen en er boek het geheime leven van hendrik groen niets op aan te merken. Het andere internationale bedrijven noord nederland van deze man is ook erg leuk.

Geef mij maar een verhaal waar ik in kan duiken, maar hij.

Lezerswaarderingen

Geen woorden van hoop en troost. Het is heel humorvol geschreven en je leeft al snel met het hoofdpersonage mee! Te weinig zorg, niet genoeg aandacht, geen tijd, alleen belangstelling voor zoveel mogelijk bezuinigingen, waardoor het verblijf in een verzorgingshuis steeds onaangenamer wordt. Ook medebewoners vinden het niets, zoals de zeurpiet Bakker en de venijnige zusters Slothouwer.

Brdn 2 december Ik raad dit product aan. Echt een feel good boek. Steef36 24 oktober Ik raad dit product aan?

Zie ook:

Michael jackson man in the mirror lyrics

Voetbal omhaal in het engels

Net voor aanhanger action

Handen wassen zonder water dispenser

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Catharina 16.10.2019 22:20
Ouderenzorg belicht en becommentarieerd vanuit de beleving van ervaringsdeskundigen. Met heel veel humor en ook de mindere kanten.
Samer 17.10.2019 04:32
Lang niet meer hardop gelachen bij het lezen van een boek.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019