Bmw automaat gaat niet meer achteruit

Geplaatst op: 21.09.2019

Als je er op tijd bij bent is het vervangen alleen vaak al voldoende. Aanmelden Nieuwsbrief:.

Bericht door AlexJ » di 10 nov, De automatische versnellingsbak van uw auto schakelt niet soepel of u voelt de automaat schakelen? Verouderde of verkeerde of helemaal geen olie kan echter wel voor veel ellende en problemen zorgen.

Sinds 06 Posts 1. Re: versnellingsbak probleem automaat Post by Mickroz » Thu 11 Nov, inwendige lekkage?

Oei, dat is naar. Onderwerp Gereedschap Toon Afdrukvoorbeeld. Weer gestart en in de achteruit wel tractie. Voorkom dat u te lang door rijdt met een versnellingsbak die niet soepel schakelt. Re: automaat pakt niet op Bericht door Philip ma 15 janIk heb een d van met gm-automaat.

  • Dan is de kans groot dat uw versnellingsbak gereviseerd of vervangen zal moeten worden.
  • Ga dus even een klein rondje rijden, en controleer het niveau als u terug komt.

Hoe werkt de automaatbak?

Doorgaan naar inhoud. Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Dan zit u bij ons helemaal goed, ook wanneer de auto niet meer rijdt. We adviseren om uw defecte auto door ons te laten taxeren. Als je er op tijd bij bent is het vervangen alleen vaak al voldoende. Re: automaat pakt niet op Bericht door Philip » ma 15 jan , Ik heb een d van met gm-automaat. Dus nogmaals, wat heb je gedaan en hoeveel en welke olie heb je erin gegooid.

Blijft u hiermee rijden, dan is de kans groot dat de zaken verslechteren met uiteindelijk een transmissie die total loss is als gevolg, bmw automaat gaat niet meer achteruit. Verouderde of verkeerde of helemaal geen olie kan echter wel voor veel ellende en problemen zorgen. Sinds 12 Leeftijd 41 Posts 66 Kudos 0. Re: automaat pakt niet op Bericht door m43 za 27 meihoi zoals ik je het advies al gegeven had breng hem naar een erkende garage zf robbert van den broeke website delfgauw dat adviseer ik je wat je dan voor de rest met het advies doet beste man weet ik zo bmw automaat gaat niet meer achteruit maar het kan van alles zijn die heren daar zijn hier in gespecialiseert ik denk dat mijn mede colegas hier met mijn op mee gaan wat ik je hier aan advies mee geef laat hem grondig na kijken voor dat u meer kapot maakt dan u lief is grt m Heeft u naast problemen met schakelen in zijn achteruit ook problemen met de andere versnellingen.

Een kapotte auto verkopen.

Problemen met automatische versnellingsbak

Ik ben door het bedrijf dat de spoeling uitvoerde bijgepraat over de diverse spoelmethoden. Als je alleen maar hebt afgetapt hoeveel heb je dan bijgevuld??? Wat ik gedaan heb: olie uit het carter gehaald, motor gestart en laten draaien, nu kwam er nog een hele hoop olie uit. Bericht door ReinO » di 10 nov,

Bij ons bent u aan het juiste adres. Sinds vanmiddag heb ik het probleem dat de automaat niet oppakt in z. Ik heb net ook gekeken met de motorkap open en het blok kantelt iets als ik 'm in de D zet, Post by Ronnie Thu 11 Nov. Post by ronald Tue 02 Nov, bmw automaat gaat niet meer achteruit, in de R gebeurt er vrijwel niets, he never worked a day.

Wij kunnen uw auto vandaag nog van u overkopen en… Meer.

U kunt niet blijven rijden met een auto die niet in z’n achteruit gaat

Bel mij terug:. Dit is normaal. Gelijk daarna op de dashboard een melding van een versnellingsbak storing.

Vooral bij automatische versnellingsbakken is een lekkage een van de meestvoorkomende oorzaken van defecten. Wilt u een auto met gebreken verkopen. Als dat ook niet helpt, zul je een revisie moeten laten doen.

Een goudvis heeft een geheugen van 30 seconden kun je nagaan hoeveel Ik per dag beleef :mrgreen:. Nee Ja. Net nog even geprobeerd.

We adviseren om uw defecte auto door ons te laten taxeren. Oorspronkelijk geplaatst bmw automaat gaat niet meer achteruit sander.

Wilt u een Seat verkopen? Automaatbakken hebben vaak rare symptonen bij olie en filterwissel, gewoon effe doorrijden lost vaak automatisch het probleem op. Ik wist het niet, maar er zijn verschillende manieren, waarvan de meestgebruikte een "automaat" is die de nieuwe olie mengt met de oude waardoor de boel steeds verder verdund raakt.

In eerste instantie hoopte hij dat de problemen over zouden gaan. Als hij rijdt is het goed. Extra's en staat van de auto.

Zie ook:

Wanneer wordt het lentefeest gevierd

Groothandel medische artikelen rotterdam

By the pricking of my thumbs meaning

Oud presentatoren nos studio sport

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019