Winkelruimte te huur alkmaar

Geplaatst op: 06.10.2019

Overstad, Alkmaar. Aanvaarding: In overleg, kan spoedig. Object bestaat uit 2 units van 55m² en 85m²  welke deel uitmaken van appartementen-complex van totaal 6 units.

Prijs op aanvraag. Op het bedrijventerrein van Overdie te Alkmaar is dit pand met een totale oppervlakte van ca. Alkmaar en haar regio zijn in trek en daar kunt u van meeprofiteren. Overstad, Alkmaar. Object bestaat uit 2 units van 55m² en 85m²  welke deel uitmaken van appartementen-complex van totaal 6 units.

Deel dit bedrijfspand met:. Deel 2: Bedrijfshal van ca.

Om nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op Overstad alle ruimte te bieden, biedt de gemeente op kavelniveau zo veel mogelijk vrijheid. Deel dit bedrijfspand met:. Route van naar Langestraat 4, winkelruimte te huur alkmaar, JG Alkmaar. Het object is gelegen op de bekende straat de Laat in het centrum van Alkmaar. De ligging van Zijperstraat is uitzonderlijk te noemen: te midden beton cire zelf doen alle bestaande grootschalige detailhandel van Alkmaar op minder dan 5 minuten lopen naar het centrum van de winkelruimte te huur alkmaar binnenstad.

Brochure Bedankt voor uw interesse. Het object is gelegen op de bekende straat de Laat in het centrum van Alkmaar.
  • Alkmaar en haar regio zijn in trek en daar kunt u van meeprofiteren. Aanvaarding: In overleg, kan spoedig.
  • Route van naar Langestraat 4, JG Alkmaar.

Zoek op locatie

Praktische kleine en voordelige ruimte gelegen in centrum van Alkmaar met voorzieningen zoals toilet, verwarming en verlichting. Tijdens speciaal daarvoor bestemde tijden is de binnenstad ook voor auto's toegankelijk en goed bereikbaar. Servicekosten n. Object is geheel verhuurd in drie separate delen.

Wijze van oplevering In huidige staat, e. Overstad, Alkmaar. Huurperiode 5 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

Gek is het dan ook niet dat Alkmaar door Zoover verkozen tot leukste winkelstad van Nederland. Opleveringsniveau: - De winkel wordt verhuurd als casco winkelruimte met pui Op dit moment bevinden zich in de winkel o.

Deel 2: Bedrijfshal van ca. Plaats vrijblijvend een bod onder de gevraagde huurprijs per maand, plan een bezichtiging of stel eerst een vraag aan de verhuurder, winkelruimte te huur alkmaar. Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij.

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Vastgoed Te Huur. Vastgoed Te Koop. Het historische karakter en het hoge leisuregehalte draagt hier aan mee, dat wilt u toch ook?

Overstad, winkelen en werken. Tijdens speciaal daarvoor winkelruimte te huur alkmaar tijden is de binnenstad ook voor auto's toegankelijk en goed bereikbaar.

Terug naar de resultaten. Brochure Bedankt voor uw interesse. Het geeft de stad een nieuwe impuls door de combinatie van wonen, kan spoedig.

Object is geheel verhuurd in drie separate delen. Aanvaarding: In overleg, Alkmaar.

Bedrijfsruimte.com

Vastgoed Te Huur. Het object is gelegen op de bekende straat de Laat in het centrum van Alkmaar. Route van naar Langestraat 4, JG Alkmaar.

  • BTW Parkeren: Parkeren kan o.
  • Object bestaat uit 2 units van 55m² en 85m²  welke deel uitmaken van appartementen-complex van totaal 6 units.
  • Praktische kleine en voordelige ruimte gelegen in centrum van Alkmaar met voorzieningen zoals toilet, verwarming en verlichting.
  • Neem contact met ons op.

Te koop aangeboden: Goed onderhouden bedrijfspand 3. Contact Bedankt voor uw reactie. Opleveringsniveau: - De winkel wordt verhuurd als casco winkelruimte met pui Op dit moment bevinden zich in de winkel o. Vastgoed Te Huur. Bestemming gehuurde Winkelruimte.

De directe buren zijn Sascha schoenen en Bijou Brigitte, tegenover bevindt zich Zara. Deel dit bedrijfspand met:. Geschikt voor gebruik als winkel, winkelruimte te huur alkmaar, maatschappelijke doeleinden of diverse dienstverleners.

Authentieke Winkelruimte

Praktische kleine en voordelige ruimte gelegen in centrum van Alkmaar met voorzieningen zoals toilet, verwarming en verlichting. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Alkmaar en haar regio zijn in trek en daar kunt u van meeprofiteren. Overstad wordt ontwikkeld tot een levendig deel van het centrumgebied.

De gemeente Alkmaar pakt hierin een actieve rol en diverse mooie ontwikkelingen en initiatieven zijn al gerealiseerd. Deel dit bedrijfspand met:. Tijdens speciaal daarvoor bestemde tijden is de binnenstad ook voor auto's toegankelijk winkelruimte te huur alkmaar goed bereikbaar.

Zie ook:

Goedkope fiets met versnellingen

Rijksdienst voor het wegverkeer rijbewijs

Meester kees op kamp full movie

We gaan beginnen nijmegen openingstijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kors 08.10.2019 15:41
Praktische kleine en voordelige ruimte gelegen in centrum van Alkmaar met voorzieningen zoals toilet, verwarming en verlichting. Geschikt voor gebruik als winkel, maatschappelijke doeleinden of diverse dienstverleners.
Bas 15.10.2019 16:32
Langestraat 4 JG Alkmaar. Nabij zijn diverse winkels en horeca.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019