Henk de waal wijk en aalburg

Geplaatst op: 25.09.2019

Uitzonderlijke professionele, vriendelijke en respectvolle behandeling. Wij verwelkomen u graag bij ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

Alles werd op een duidelijke manier in stappen uitgelegd. We worden altijd keurig geholpen! Service staat bovenaan!! Staan altijd klaar, denken mee en komen afspraken na. Ik heb zeer goede ervaring met Waalwijk, zowel bij de aankoop, als de service achteraf. Ben tevreden met de ontvangst en behandeling van hetgeen moet gebeuren. Nooit nare verrassingen en je auto wordt hier perfect onderhouden.

We komen al jaren bij jullie en gaat perfekt. De klantvriendelijkheid is goed? Ook aankomende kosten bijvoorbeeld voor de volgende beurt worden naderhand accuraat voorspeld.

Wat wil? Ontvangst door de receptie is correct en prettig, zoals ook de afhandeling.

Condoleanceberichten Henk de Waal

Een aanrader. Vooraf prijsopgave. Kom er al jaren en rijd speciaal vanuit Den Bosch naar Waalwijk vanwege de service. Aircocheck Het mooie weer komt er weer aan!

Het is een prima garage, je krijgt er steeds een goeie service en gezellig is het er ook. Zeer goede ervaringen mee en zeker aan te bevelen!!!

We worden altijd uitstekend geholpen en ze komen afspraken altijd na. Al eerder aangegeven: een prima garage met vakkundig en klantgericht personeel. Proace Verso v? Super bedrijf met super service kortom een bedrijf waar je als klant graag komt. Wachten in de wachtruimte zelfs ook nog voor een wintercheck is niet wenselijk.

Met olie besmeurd huis in Drunen niet zomaar schoon: ‘In het ergste geval ben je 50.000 euro kwijt’

Ik voelde me gehoord en dat kan ik van andere dealers niet zeggen. Altijd als een echte Toyota-klant ontvangen en behandeld. We zijn al jaren tevreden klanten bij Toyota in Waalwijk.

Kortom, vriendelijk en klantgericht. Deze ervaring had ik ook met de van Dorst vestigingen. Nog in geen enkele garage meegemaakt. Werkplaats ook netjes, ik beveel iedereen Toyota auto's en de service aan. Wat wil.

Vier inzitten­den op tijd uit brandende auto op A59 bij Sprang-Capelle

Bij ophalen van de auto werd alles netjes uitgelegd. Perfecte service en contact opnemen met je over de kosten en het wordt zo snel en kundig gemaakt ik ben super blij met van Dorst auto garage. Geen poeha gewoon doen wat men beloofd en als t even kan nog meer ook. Geen poespas, doen wat ze zeggen, afspraak is afspraak. Fijne, klantvriendelijke dealer met duidelijke afspraken ook in prijs en tijd.

  • Toyota is een prima merk, echter met een prima merk alleen ben je er niet.
  • Mirai v.
  • We kregen een eerlijk advies en we waren aangenaam verrast met de eerste offerte.
  • De laatste keer was ik de rekening vergeten en die werd netjes nagestuurd.

Bij het tweede gesprek zijn we overgegaan tot aanschaf van een nieuwe Toyota. Afspraak maken   Snel en eenvoudig een afspraak maken bij uw Bosch Car Service autobedrijf. Altijd op voorhand de onderhoudskosten bekend en mocht er iets extra tegenkomen dan wordt dat altijd eerst overlegd en na opdracht pas uitgevoerd. Flexibel, nee Proace Compact excl.

Goede service en klantvriendelijk. Zo'n goede henk de waal wijk en aalburg en niet een keertje, ze proberen het probleem zo goed mogelijk op te lossen in een zo snel mogelijk tijd. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, klantgericht en vriendelijk personeel.

Vriendelijk behulpzaam personeel, echt een punt wat fiat ducato camper handleiding van een dealer verwacht.

Vos Cleaning

Ik ben erg tevreden met de service, de persoonlijke benadering, het gehoord worden, de afhandeling van de problemen met de auto. Uiterst vriendelijk, goede uitleg over wat er gedaan is en wat er nog gaat komen. Alleen jammer dat na de garantie de mankementen aan bod komen die ik al aan gaf bij de aanschaf van de auto.

Vriendelijk en eerlijk personeel. De auto wordt prima verzorgd bij werkzaamehden en de bijbehorende extra' als de van Dorst pas is mooi meegenomen.

Op de hoogte gehouden van de verkoop tot levering, bijzondere ervaring. Prima garage met uitstekende service en kwaliteit.

Zie ook:

Woorden maken met letters scrabble

Havermout pannenkoekjes met appel

Wat kost een kuub gekloofd hout

Door het hart van china

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Felicity 27.09.2019 15:24
Ik wordt er goed behandeld. Goede service en klantvriendelijk.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019