Guus meeuwis ik wil met je lachen songtekst

Geplaatst op: 17.10.2019

Als ik vandaag de dag met jou mag Zo een die zacht voorbij gaat terwijl de wereld weg lijkt En dat ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft.

Ik laat vandaag de mensen lachen Tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent En ik jou kan voelen Naar jou kan lachen, voelt het soms alsof ik zonder Veel te leeg en veel te kil ben En niet echt meer adem.

Ik laat vandaag de mensen lachen Tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent En ik jou kan voelen Naar jou kan lachen, voelt het soms alsof ik zonder Veel te leeg en veel te kil ben En niet echt meer adem Ik ga vandaag een berg beklimmen En de top bereiken Met jou in mijn hart Waar ik jou wil houden Vast wil houden, ik ben bang dat ik straks zonder Veel te klein en veel te kil ben En me niet kan vinden Related.

Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Heb je nog geen Top account? Airplay Top In staat de zanger met Tranen Gelachen op nummer 1. Dank Je Wel Guus. In het voorjaar van is de Nederlandstalige versie van dat nummer, Kom We Gaan, zijn volgende single. Ik wil vandaag de lucht versieren En haar kleuren geven die net zo mooi zijn zoals jij En ik roep de regen en de zonnestralen, en ik fluister dat ik zonder Heel alleen een heel klein mens ben En geen weg kan vinden.

De single is dusdanig succesvol dat het uitgroeit tot zijn grootste hit in de Top Zijn begeleidingsband wordt vernoemd naar zijn lievelingscaf Vagant en nog geen jaar later staat het nummer voor zeven weken bovenaan de Top Met Diggy Dex maakt hij een muzikaal jaaroverzicht met het nummer Tabee. Dank Je Wel Guus! Dat nummer bleef in steken in de Tipparade. Armen Open Guus Meeuwis. Top Nieuwsbrief.

Kus Van Mij Guus.

Ik wil met je lachen Songtext

In het najaar verschijnt een nieuw album, Morgen, waarmee de zanger het jubileumjaar rond het jarig artiestenbestaan afsluit. Geef Mij Je Angst wordt de derde nummer 1-hit voor Meeuwis. You gotta check out.

Brabant Guus Meeuwis. Als ik vandaag de dag met jou mag Zo een die zacht voorbij gaat terwijl de wereld weg lijkt En dat ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft.

  • Airplay Top Daar laat Meeuwis een nieuw nummer, Zonder Jou, horen dat later die maand als nieuwe track verschijnt.
  • Als ik vandaag de dag met jou mag Zo een die zacht voorbij gaat terwijl de wereld weg lijkt En dat ik naar je kijk Naar jou blijf lachen, voelt het soms alsof het wonder Veel te mooi en veel te groot is En nooit bestaan heeft. Statistieken   12 weken   19 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst.

Heb je nog geen Top account. Guus Meeuwis. Tabee Guus Meeuwis Ft? Dat komt door jou Jouw oogverblindend zijn Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Dank Je Wel Guus.

Waar Moet Ie In? Proosten Guus Meeuwis. Wachtwoord vergeten? You gotta check out.

Guus Meeuwis. Streaming Top. Geef Mij Je Angst wordt de derde nummer 1-hit voor Meeuwis. Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit druk in hoofd duizelig en misselijk diep in mij! Dat nummer bleef in steken in de Tipparade. Ik ga vandaag van alles kunnen Tot de dag voorbij is en ik weet dat ik maar 1 ding wil Dat je mee gaat met mij Bij me blijven, want ik weet dat ik straks guus meeuwis ik wil met je lachen songtekst Niets meer wil en niets meer kan Dan alleen maar huilen.

Van dat album worden Dankjewel en Kus Van Mij de singles die nadrukkelijk onder de aandacht komen?

Ik Wil Met Je Lachen (Live)

You gotta check out. De single is dusdanig succesvol dat het uitgroeit tot zijn grootste hit in de Top Gerelateerde tracks. Jouw Hand Guus Meeuwis. Tabee Guus Meeuwis Ft.

Armen Open Guus Meeuwis. Zonder Jou Guus Meeuwis. Dat komt door jou Jouw oogverblindend zijn Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. Guus Meeuwis! Dank Je Wel Guus. In het voorjaar van is de Nederlandstalige versie van dat nummer, Kom We Gaan, en ik fluister dat ik zonder Heel alleen een heel klein mens ben En geen weg kan vinden. Tranen Gelachen Guus Meeuwis.

Artiestinformatie

Heb je nog geen Top account? Ik zal vandaag een liedje schrijven En ze woorden geven die voor jou alleen voor jou zijn Zing je zacht met me mee Onze woorden, en ik weet dat ik straks zonder Veel te bang en veel te min ben En niet door wil zingen. Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Jouw hart zit heel dicht bij mij Jouw hart zit heel diep in mij. What does this song mean to you?

Van dat album worden Dankjewel en Kus Van Mij de singles die nadrukkelijk onder de aandacht komen. Streaming Top Armen Open Guus Meeuwis.

Zie ook:

Wat is de waarde van postzegels

Wat verdient een krantenwijk gemiddeld

Bruine afscheiding toch zwanger ivf

Hoe lang mag een baby zwemmen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Cézanne 19.10.2019 19:43
What does this song mean to you? Het Is Een Nacht
Jenske 22.10.2019 11:25
Ik zal vandaag een liedje schrijven En ze woorden geven die voor jou alleen voor jou zijn Zing je zacht met me mee Onze woorden, en ik weet dat ik straks zonder Veel te bang en veel te min ben En niet door wil zingen. Statistieken   12 weken   19 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst.
Nusret 18.10.2019 05:35
Ik laat vandaag de mensen lachen Tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent En ik jou kan voelen Naar jou kan lachen, voelt het soms alsof ik zonder Veel te leeg en veel te kil ben En niet echt meer adem Ik ga vandaag een berg beklimmen En de top bereiken Met jou in mijn hart Waar ik jou wil houden Vast wil houden, ik ben bang dat ik straks zonder Veel te klein en veel te kil ben En me niet kan vinden Related. Als Ze Danst Guus Meeuwis.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019