Muziekinstrumenten maken van kosteloos materiaal

Geplaatst op: 10.10.2019

Doordat de doosjes uit verschillende materialen zijn gemaakt hebben ze elk een verschillend geluid. De trommels maakte ik als tweede.

Het is zeer leuk om de rasp mee te nemen op stage, want de meeste kleuters kennen dit instrument niet. Ze maken allebei een ander geluid. Doordat de doosjes uit verschillende materialen zijn gemaakt hebben ze elk een verschillend geluid. De kleuters moeten de 2 houten plankjes over elkaar wrijven, en dan maakt het instrument een geluid. Door met de schuurblokjes over elkaar te schuren maak je muziek.

Het volgende instrument dat ik maakte was de fietsbel! De trommels maakte ik als tweede. Het geluid van de bamboe en van het hout verschillen van elkaar. Hieronder ziet u mijn resultaten. Oudere post Homepage.

  • Deze tonnen heb ik dan bekleed met dunne stroken bruin papier gedoopt in behangerslijm. Abonneren op: Reacties posten Atom.
  • De cocofoon maakt het geluid van de voetstappen van een paard.

Het volgende instrument dat ik maakte was de fietsbel. De kleuters moeten aan de zijkant met het stokje slaan, zo ontstaat er een geluid. Ik vulde deze doosjes met allerlei hard materiaal en kleefde ze stevig dicht. Ze maken allebei een ander geluid. De ritmestokjes zijn heel gemakkelijk te maken.

  • Ik vind de schuurblokjes de leukste en mooist klinkende instrumenten, omdat ze een rustgevend geluid maken.
  • Door met de schuurblokjes over elkaar te schuren maak je muziek. Het is zeer leuk om de rasp mee te nemen op stage, want de meeste kleuters kennen dit instrument niet.

De kleuters kunnen dit rond hun hand doen en ermee bewegen. Ze zijn gemaakt uit kaasdoosjes en kauwgompotjes. Een reactie posten. Het volgende instrument dat ik maakte was de fietsbel.

Bij sommige instrumenten heb ik er meer gemaakt dan nodig, zo kunnen er een paar kleuters met hetzelfde instrument spelen. Alvast veel plezier.

Blogarchief

Reactie toevoegen. Over mij Lotte Welkom op mijn weblog. De eerste instrumenten dat ik maakte waren een aantal schuddoosjes. Dan maakte ik een rasp.

Nieuwere post Oudere post Homepage. De kleuters vinden dit heel leuk. Het is zeer leuk om de rasp mee te nemen op stage, want de meeste kleuters kennen dit instrument niet, muziekinstrumenten maken van kosteloos materiaal. Ik vulde deze doosjes met allerlei hard materiaal en kleefde ze stevig dicht.

Ik vind de bellenkrans een leuk instrument, want het is klein en toch hoor je het zeer goed wanneer alle instrumenten samen spelen. De cocofoon maakt het geluid van de voetstappen van een paard!

Ik vulde deze doosjes met allerlei hard materiaal en kleefde ze stevig dicht. Alvast veel plezier! Ze meten allemaal 20cm  en de uiteinden zijn geschuurd voor de veiligheid van de kleuters.

Deze instrumenten maken raspgeluiden door er met een fijn stokje langs te wrijven. Het klinkt misschien een beetje raar om van een fietsbel een instrument te maken, want de meeste kleuters kennen dit instrument niet.

Een reactie posten! Ik heb mijn muziekinstrumenten al gebruikt op mijn eerste stage, muziekinstrumenten maken van kosteloos materiaal. Het is zeer leuk om de muziekinstrumenten maken van kosteloos materiaal mee te nemen op stage, maar het is helemaal niet moeilijk en het klinkt zeer mooi. Het volgende instrument dat ik maakte was de fietsbel. Dit happy birthday in dutch translation we doen aan de hand met zoveel mogelijk kosteloos materiaal.

Aan de hand van het geluid kunnen ze horen welk instrument het is?

Ik kleefde de stroken vast met behangerslijm. Lepel hem uit en hang aan elke helft een leren riempje als handvat. Met vriendelijke groet An Oniem PS: ik heb opgemerkt dat uw pa een beetje uw ma is.

Het geluid van de bamboe en van het hout verschillen van elkaar. Door met de schuurblokjes over elkaar te schuren maak je muziek. Mijn volledige profiel weergeven. De kleuters mogen daar dan met een trommelstok op trommelen.

Zie ook:

Beth hart joe bonamassa lyrics

Recepten wraps om mee te nemen

Black and white quotes for instagram

Elite dangerous federal corvette review

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Enola 17.10.2019 19:34
Daarna maakte ik de schuurblokjes. Vervolgens maakte ik een schellenstok.
Suleman 12.10.2019 00:01
Jullie kunnen dan eens een kijkje nemen of reageren op wat je ziet.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019