Gebeld door vreemd nummer duitsland

Geplaatst op: 01.08.2019

Met vriendelijke groet, Hakan Turkmen. Wat wij fout hebben gedaan, is, dat wij het nummer zelf hebben teruggebeld.

Gebeld door uit? Jeanette schreef:. Ger schreef:. Gebeld door nieuw? Wel opgenomen maar ook gelijk weer neergelegen hoorde buitenlandse man had het over computer of zo iets. Als weer zo'n Microsoftoplichter belt, blaas ik zo hard als ik kan!!!

De laatste tijd worden er steeds meer mensen in Nederland zomaar gebeld door iemand met een l or espresso aanbieding nummer. Godzijdank dat ik hier zie dat niet veilig is. Hopelijk stopt het vanzelf, gebeld door vreemd nummer duitsland, en anders zien we graag het formulier van je tegemoet? Ongelezen bericht door webshopeigenaar14 29 dec Zou niet weten wie mij uit Engeland moet bellen.

Maar heb ook een x proberen terug te bellen maar werd niet opgenomen om te kijken welk bedrijf dit is. Marita schreef:.

Ben afgelopen week gebeld door Centraal afrikaanse republiek Centraal afrikaanse republiek Haiti Salomonseilanden.
  • Tiny schreef:.
  • Veer schreef:.

Oplichting door vreemde telefoonnummer, neem niet op!

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Wagenaar » 29 dec Na doorschakeling naar mijn mobiel kwam gelijk waarschuwing van nummerherkenning tevoorschijn dat dit waarschijnlijk scam is.

Ook deze week gebeld door vreemde nummers. Alvast bedankt! Men belt u op en laat de telefoon een keer rinkelen, dit in de hoop dat het slachtoffer ziet dat hij een gemiste oproep heeft en snel terugbelt.

Dan heb je verder geen last meer van fake-numbers. Judith schreef:, gebeld door vreemd nummer duitsland. Nynke schreef:. Telefoon kwartier geleden kwam van ; Aantal cijfers zou Nederlands kunnen zijn, maar …. Wij gaan dan on best doen om de veroorzaker van deze overlast te achterhalen.

Het was een Nederlandse mannelijke stem met een licht buitenlands accent. Sta al geruime tijd een paar jaar op de lijst van Bel mij niet, maar blijkbaar helpt dit niet.

Dorie schreef:. Met regelmaat via Ziggo b8mbardement van frauduleuze telefoontjes…erg hinderlijk….! Dit kan geen kwaad.

Mijn vriend ook KPN mobiel heeft hetzelfde! Riet schreef:. Je kunt aangifte doen bij de politie. Het betreft een nummer van 13 cijfers, nl:. Toen ik wederom belde werd de verbinding constant verbroken.

Safari pushberichten

Odilia schreef:. Hopelijk stopt het nu. Ophangen Niks downloaden Geen persoonlijke gegevens verstrekken Niet terugbellen zodra je een gemiste oproep van een onbekend buitenlands nummer ziet Extra tip: heb je door dat het om een oplichter gaat, hang dan gewoon meteen op zonder verdere uitleg.

Niet opgenomen omdat ik dit nummer niet kende en geen behoefte had aan eventuele colportage.

  • Ben al 3x gebeld door dit nr.
  • Blijft laang hangen maar niets te achterhalen.
  • Heel erg irritant!
  • Kupers schreef:.

Vandaag twee keer gebeld door en Ik word vaak gebeld door en andere nummers die beginnen met …… Terugbellen doe ik niet en opnemen ook niet bij onbekende nummers…. Visser schreef:. Na gegoogled te hebben kwam hij uit op griekse site. Verzocht om geld naar hem te sturen. Vandaag gebeld door in het far from the madding crowd film cast met vermelding van dat ik een probleem heb met mijn computer.

Brigitte schreef:. Heb t nr niet opgenomen natuurlijk en geblokkeerd. Vaak laten zede telefoon gebeld door vreemd nummer duitsland x overgaan en hangen dan op in de hoop dat jij terug belt.

Telefonische fraude

Even afkloppen laatste tijd vrijwel niet meer. Wel vervelend dat je moet opletten ben ik op een belangrijk telefoontje aan het wachten. Anja Bouwmeester schreef:. Help Sneltoetsen.

Ze verzinnen telkens nieuwe, frauduleuze trucs! Nooit hierop reageren of antwoord geven. Wist jij dat je mee had gedaan aan die loterij.

Zie ook:

Funda te koop eindhoven acht

Bruna op de kamp openingstijden

Rosalie op zoek naar mary poppins

Schaken online gratis multiplayer

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Markus 05.08.2019 17:36
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Helpt altijd maar even.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019