Bh maat berekenen hema

Geplaatst op: 14.10.2019

Ik ben je zo dankbaar voor het advies, hartelijk bedankt Lana. Als een bh perfect past, zult u zich als een godin voelen: de bh is comfortabel als deze niet knelt of pijn doet, de bh ondersteunt u gewichtloos en verleent u een vrouwelijke figuur.

Je start met het meten van de onderwijdte met een centimeter. Super handig dat je dit deelt maar waar ik nu aan denk is; hoe meet ik het in hemelsnaam als ik gehurkt zit haha.

Standing bust: de omvang om het volste punt van je borsten heen Leaning bust: Op handen en knieën met blote borsten, meet om het volste punt van je borsten Lying bust: Ga op je rug liggen, blote borsten en meet om het volste punt.

We willen er graag voor zorgen dat u zich zeker en op uw gemak voelt in elke Triumph-bh die u draagt. Maar omdat iedere borst weer anders gevormd is, blijft ook het passen erg belangrijk. Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten.

Ja ik zeg n van mijn maten want ik heb niet in elk model bij elk merk dezelfde maat, bijvoorbeeld 80B. Ik geloof er trouwens ook al jaren niks van dat de gemiddelde Nederlandse vrouw cup maat 75 C of B heeft.

Lees verder over sister sizes. De calculator geeft direct een bh advies maat. De uitkomst bestaat altijd uit een combinatie van letters en cijfers, net als jij! Deze calculator geeft een veel beter startpunt dan die van bv de Hema of de Hunkemller, bh maat berekenen hema.

Voor het bepalen van je BH-maat ga je als volgt te werk:

Een cupmaat is opgebouwd uit een cijfer voor de omvangsmaat bijvoorbeeld 75 en een letter voor de cupmaat bijvoorbeeld D.

Fijn artikel en handige link! Niets is zo vervelend als de hele dag je bh voelen, of de hele dag je bh rechttrekken. Op dit moment worden vrouwen in Nederland weer massaal in de verkeerde BH gepraat. U voelt zich gewoon heerlijk in zo'n bh! Ontdek de collectie! In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat.

  • Welke bh je kiest is op basis van je voorkeur en ervaring. Maar u moet nog wel verschillende bh-modellen en sister sizes proberen om uit te vinden welke bh-maat en welk bh-model het beste bij uw lichaam past.
  • Als je niet weet welke maat je hebt; vraagt het gewoon een van de werknemers bij de hönkemoller of livera of waar je ook je beha wil kopen.

Meer informatie over cookies en het gebruik van bh maat berekenen hema gegevens door HEMA vind je terug in onze cookiestatement en privacystatement. Of vind je het niet zo prettig als iemand in hoe stoppen met wijn drinken winkel jou opmeet.

Certain breast shapes and size ranges may require slightly different methods of calculating bra size, bh maat berekenen hema. Ok, ik ga jullie een meetsysteem geven dat een maat geeft waarvanuit je kunt gaan passen. Het dragen van de juiste BH-maat is erg belangrijk. De letter staat voor de cupmaat.

BH-maat opmeten

Kijk in de spiegel en controleer of de band rond uw lichaam overal op dezelfde hoogte is. Moedeloos word ik ervan. De link van de calculator werkt niet meer.

Accept Read More.

Meet daarna op dezelfde manier over het breedste deel van uw heupen om de heupomtrek te bepalen. Jouw bh adviesmaat is hier dan 95B. Voorbeeld : Bij punt als jij maar van me houdt tekst kom je uit op 75 en bij punt 2 kom je uit bij de hokjes 75E en 80C. Ik heb me een keer daar laten opmeten en die vrouw vertelde me dat ik 80E had, terwijl ik een paar maanden eerder in een lingeriezaak uitkwam op 70F en die bh's zaten nog prima, bh maat berekenen hema.

Kleine borsten Ben je iemand met kleinere bh maat berekenen hema en vind je jezelf niet passen in de categorien peer, appel of meloen.

Dan wordt je een niet-voorgevormde beha gebracht zodat een medewerkster kan kijken naar de vorm van jouw borsten en je de juiste pasvorm kan geven. Om uw perfecte slipmaat te vinden, meet u het smalste deel van uw taille met het meetlint losjes over de huid, zonder de huid in te drukken. Zelf ombouwen was het enige dat voor mij werkte.

Morgen ga ik meteen op pad om die maten te passen. Als annie hou jij mijn tassie nog steeds uitpuilen maar de band is niet te groot ga je naar een 80 E, zijn deze f te strak afgesteld f te smal om het volume te dragen.

Voorbeeld : Bij punt 1 kom je uit op 75 en bij punt 2 kom je uit bij de hokjes 75E en 80C? Meloen Iemand met grote borsten en een flink decollet mag zichzelf bij de categorie meloen voegen. Wat jullie zeggen over die vormen klopt niks van. Marieke, ik heb het toen voor mijn dochter besteld, bh maat berekenen hema, Als ze niet meer uitpuilen maar de band is wel te groot ga je naar een 75E, 62; enz.

Houdt het dan bh maat berekenen hema op.

Categorieën

Als je niet weet welke maat je hebt; vraagt het gewoon een van de werknemers bij de hönkemoller of livera of waar je ook je beha wil kopen. Dan wordt je een niet-voorgevormde beha gebracht zodat een medewerkster kan kijken naar de vorm van jouw borsten en je de juiste pasvorm kan geven.

Plaats het lint losjes over het volste gedeelte van de borst. Je bovenwijdte bevindt zich in de rij van cupmaat B.

En ben je happy met je bh. De link van de calculator werkt niet meer. Probeer dus een kleinere cupmaat met dezelfde onderborstmaat.

Zie ook:

Jongste kind in het gezin

Recepten met verse witte asperges

Telfort wifi werkt niet

Westerse waarden en normen voorbeelden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Salomé 22.10.2019 03:40
De maten die uit die calculator komen zijn me toch echt te groot.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019