Bewust zijn van in het engels

Geplaatst op: 21.07.2019

Voorbeelden zien voor de vertaling be aware Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Wij politici moeten ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid en dienovereenkomstig handelen.

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Ik ben echter van mening dat de onderhandelaars zich terdege bewust zijn van al deze elementen. Consumenten moeten zich bewust zijn van hun rechten en plichten in de digitale wereld.

The Virility Ex trial offer has long been established to aid consumers be aware of the herbal medicine. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Lees hier meer. Dutch Uit de reactie van deze commissies blijkt hoezeer de leden zich bewust zijn van het potentieel van het vervoer over de binnenwateren in Europa, zoals de heer McMahon zojuist heeft opgemerkt. Elke speler moet zich bewust zijn van de taken in zijn team. English existence, bewust zijn van in het engels. You must be aware all the times. Dutch Hiervoor is het wel noodzakelijk dat die ouders zich bewust zijn van het feit dat er risico's zijn.

Of liever nieuwe woorden leren? Dutch De ingediende stabiliteitsprogramma's tonen aan dat de lidstaten zich bewust zijn van de vereisten. English aware concerned conscious sensible sentient woke.
  • U moet zich bewust zijn van je podcast duur. De Virility Ex proefabonnement is al lang opgericht om te helpen de consument zich bewust zijn van de kruidengeneeskunde.
  • Dutch bewust zijn van Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Dutch Taalonderwijs is de voornaamste basisvoorwaarde voor menselijke communicatie, voor burgerschap en voor het zich bewust zijn en het uitoefenen van rechten.

Zojuist vertaald

Dutch zich beledigd voelen zich bemoeien zich bemoeien met zich beperken tot zich beroemen op zich beroepen op zich bevinden zich bevoorraden zich bevrijden van zich bewegen zich bewust zijn zich bewust zijn van zich bezighouden met zich blindstaren op zich buigen zich buigen over zich bukken zich collectief keren tegen zich concentreren zich de moeite besparen zich distantiƫren In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Voorbeelden zien die awareness of bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen. An affected or at-risk person must be aware of possible triggers and early warning signs. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "bewust zijn van" in de context. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Every player has to be aware of her or his task in the team. Verstreken tijd: ms.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. U moet zich bewust zijn van alle tijden. De Europese burgers moeten zich bewust zijn van het gevaar dat door terrorisme wordt belichaamd. Dutch Wij vragen ons af of de lidstaten zich wel bewust zijn van hun verantwoordelijkheid in dit opzicht. Human resource managers are required to be aware of these innovations to maximize the recruitment process.

"zich bewust zijn" vertalen - Engels

Take part in this great race, drive as fast as possible, bomb your rivals and be aware of Hoewel zeer veilig, net als alle toeristische bestemmingen moet men zich bewust zijn van zakkenrollers. Hij moet zich bewust zijn van het gevaar.

You should be aware of your podcast duration. Take part in this dotatie voorziening dubieuze debiteuren journaalpost race, drive as fast as possible, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "zich bewust zijn" in Engels? Dutch Ik ben echter van mening dat de onderhandelaars zich terdege bewust zijn van al deze elementen, bewust zijn van in het engels. U moet zich bewust zijn hoe lang ik u heb liefgehad. The Virility Ex trial offer has long been established to aid consumers be aware of the herbal medicine.

Ook in de database

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Bedrijf Over bab.

Consumenten moeten zich bewust zijn van hun rechten, bewust zijn van in het engels. You must be aware how long I have loved you. Elke speler moet zich bewust zijn van de taken in zijn team. De Europese burgers moeten zich bewust zijn van het gevaar dat door terrorisme wordt belichaamd. Human resource managers moeten zich bewust zijn van deze innovaties om het wervingsproces te maximaliseren.

In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Hij moet zich bewust zijn van het gevaar. Dutch Het zijn kinderen en tienermeisjes die het zich het meest bewust zijn van zijn architectonische schoonheid.

"bewust zijn van" vertalen - Engels

Although very safe, like all tourist destinations one should be aware of pickpockets. For this to happen, though, parents need to be aware of the fact that there are risks. Elke speler moet zich bewust zijn van de taken in zijn team.

EN to be aware of to be conscious of to realize.

Dutch Wij moeten ons goed bewust zijn van de gevolgen van hetgeen wordt voorgesteld. Dutch De lidstaten moeten zich bewust zijn van hun gedeelde verantwoordelijkheden en zich solidair opstellen.

Een aangetast of at-risk persoon moet zich bewust zijn van mogelijke triggers en vroege waarschuwingssignalen.

Zie ook:

Long island iced tea recipe pitcher

Parka jas dames zomer

Sprakel in het bos lonneker

Candy crush inloggen facebook lukt niet

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Abdelghafour 27.07.2019 04:19
Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.
Nard 28.07.2019 00:41
Exact:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019