App verwijderen lukt niet

Geplaatst op: 02.08.2019

Ik word er echt zo stronte chagerijnig van dat ik die apple apps niet kan verwijderen.. Wilt u een uitzondering maken voor computerworld.

De apps die ik never nooit niet gebruik zou vrijwel alle appleapps zou ik zo graag weg willen gooien om plaats te schaffen, maar dat kan dan weer niet!

Je iDevice zal opnieuw worden opgestart, controleer hierna of de app nog aanwezig is en wordt geïnstalleerd. Ik had die ruimte nodig en heb eerst de app verwijderd en daarna weer geïnstalleerd. Chile - Español. Ik zie nergens hoe ik het kruisje weer terug kan krijgen.

India - English. De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem.

Bolivia - Espaol. Maar applicatie-onderdelen waren nog wel rond in het systeem. Hier zien we bijvoorbeeld Microsoft. Norge - Bokml. Windows 10 Pro is een doodlopend spoor voor IT.

Als je een foutbericht krijgt bij verwijdering, probeer je de Problemen oplossen met het installeren of verwijderen van programma's. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
  • Danmark - Dansk. De Weer-app is nu verdwenen.
  • Ik heb ze daarnaast ook op itunes verwijderd. Donkere modus en accentkleur activeren.

#1 Apps verwijderen via wiebelende icoontjes

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Is uw probleem hiermee opgelost? Henk-Jan Buist. Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Srbija - Srpski.

  • SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp.
  • Niet ondersteunde browser De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. Nederland - Nederlands.

Onthoud dat elk onderdeel dat je verwijdert ingeprikt kan zijn op onverwachte Windows onderdelen en dat kan en zal fouten opleveren. Stel je vraag. Danmark - Dansk. Wie heeft een goede suggestie. Wat betekenen deze knoppen.

Apps en programma's herstellen

Klik met de muis op de app die je wilt verwijderen. Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn. Hoe AppData zichtbaar maken in Windows 10? Nou is de Weer-app die we net hebben verwijderd maar 3,48 MB groot, dus ik durf het eigenlijk geen bloatware te noemen.

PowerShell verwijdert apps die niet te verwijderen zijn via de normale instellingen. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden, app verwijderen lukt niet. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Waarschijnlijk heb je een hoop apps op je toestel staan? Zoekt u de betekenis van een computerterm.

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale wormen in ontlasting kind wat te doen. De parameter "-AllUsers" achter de get-opdracht zorgt ervoor dat de pakketten voor elk app verwijderen lukt niet op de computer worden meegenomen.

Bij uw apparaat geleverde apps uitschakelen

Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet.

  • Rob 31 maart om Ik heb een candy crush soda app die ook vastgelopen is en staat op wachten… Verwijderen zal denk ik wel lukken.
  • Safari Meldingen.
  • Welkom op computerworld.
  • Werkt dit sneller dan de springboardmethode?

Het bijzondere hiervan is, dat de data en instellingen van een app niet worden verwijderd. Of klik simpelweg op de snelkoppeling links onder aan dit artikel. Ik heb een candy crush soda app die ook vastgelopen is en staat op wachten… Verwijderen zal denk ik wel lukken. Kun je een bepaalde app niet meer vinden. Let op. Hoe werkt het. Echt onwijs frustrerend!. App verwijderen lukt niet Gora - Srpski.

Slovensko - Slovenina. Volg hiervoor onderstaande stappen: Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.

Apps en programma's verwijderen

Zorg dus in een offline image voor eventuele alternatieven en nieuwe defaults. De apps die je niet meer gebruikt verwijder je uit je bibliotheek. Bij de optie via instellingen naar gebruik staat hij er niet tussen. Srbija - Srpski.

Als ik op de app druk wordt hij geopend en gaat dus niet wiebelen ;- iemand een idee???. Dit artikel is in ons archief geplaatst, de procedure is gewijzigd gedurende de jaren. Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren, app verwijderen lukt niet.

Zie ook:

Littlest pet shop kopen

How to start your own clothing line with no money

Halogeenlampen vervangen door led lampen

Gooi en eemlander regionaal

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gokhan 04.08.2019 20:22
Het bijzondere hiervan is, dat de data en instellingen van een app niet worden verwijderd. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].
Wijnanda 08.08.2019 18:32
Klik hier voor een recentere uitleg.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019