Kikker en zijn vriendjes knutselen

Geplaatst op: 18.10.2019

Letterdoos: Kikker. Zo spelen ze ook een keer in de andere klassen, wat ze vaak erg leuk vinden!

Midden in deze cirkel teken je een kleine cirkel een lelieblad. Zo hebben ze aan het eind van de gymles alle activiteiten gedaan. Je kunt de kikkervisjes zo nu en dan wat visvoer geven. De sprongen worden wat groter. Het toneel werd aangekleed met alles wat we gemaakt hadden. Rekenactiviteiten Kikkersprongen - vooruit en achteruit tellen, verder tellen Nodig: een handpop, vingerpoppetje of knuffel het liefst van Kikker.

Spring tot 10 en tot Kikker tekenen Maak een leuke kikkertekening. Kikker borduren op gaatjeskarton? Verplaats Haas naar de 8. Kleurplaat Kikker. De kikkertjes gaan in een rij achter elkaar klaarstaan?

Stempelboekje met lijnen: Kikker in de kou    Kikker is verliefd. Ingestuurd door Mirjam Noordam.
  • Zoek hier naar bol. Prentenboeken en spelletjes 'Kikker'.
  • En dan pas is de kikker klaar! Spring tot 10 en tot

Constructieve activiteiten

Dan tik je een kind aan. Rekenactiviteiten Kikkersprongen - vooruit en achteruit tellen, verder tellen Nodig: een handpop, vingerpoppetje of knuffel het liefst van Kikker. Kikkervisjes Leuk voor in de lente! Het is handig hiervoor een digibord te gebruiken, dan kunnen de kinderen meekijken. Wie heeft al de kikkerdril het eerst gekleurd? Geïnventariseerd wat er nodig is, dit op het bord getekend en daarna taken verdeeld, wie gaat wat maken?

Alle groepen maakten een bijpassende muts. Kikker schilderen Laat de kinderen Kikker op een groot verfvel schilderen. Auditieve taaloefeningen:. Wat gebeurt er allemaal. Bij het spel zitten ook buttons waarmee allerlei tikspelletjes gedaan kunnen worden nadat de buttons opgedaan zijn. Een uitgebreidere uitleg betonvloer storten voor schuur je in de download.

Iedere groep heeft een achtergrond geverfd voor kikker en zijn vriendjes knutselen huis waar zij in woonden. Bij Kikker mag de verteltafel niet ontbreken?

Kringactiviteiten

Raamversieringen Laura en Ellen en prachtige pakken! Geïnventariseerd wat er nodig is, dit op het bord getekend en daarna taken verdeeld, wie gaat wat maken? Daarna wordt er een bal onder de benen door doorgegeven.

Leg de leliebladeren in de kring. Wie raadt het getal. Teken de omtrek van kikker op een A4'tje en laat de kinderen deze uitprikken! Meer tekst en muziek in het Zing je mee boek voor peuters en kleuters van Marianne Busser en Ron Schrder.

Tony Overwater Quintet: Kikker Swingt.

Materialen bij Kikker en een heel bijzonder dag:. Ingestuurd door Mirjam Noordam. Ik heb het spel in de klas gespeeld met groep 1 met begeleiding. Kikkers schilderen. De bloemen die geplukt werden.

In het boek Kleuterwijs staan de kikker en zijn vriendjes knutselen liedjes over kikkers:. Can't remember your Password. Plak oogjes van witte plakfiguurtjes bovenaan op de rand van de wc rol. Opening van het project. Raamversieringen Laura en Ellen en prachtige pakken. Ik ici paris xl contact Anke van Boxmeer, leerkracht van een kleutergroep in Sint-Michielsgestel.

Sommen    Tellen? De kikkers op de matten leliebladeren proberen een kind te tikken, maar mogen niet van hun blad af.

Hoe Kikker eruit gaat zien en welk materiaal gebruikt wordt, is aan de kinderen. Jij hebt 7 in gedachten. Kan Kikker ook achteruit springen?

De meeste kinderen wilden direct weer nadat het spel was afgelopen. De mond teken je daar met een zwarte stift onder. Bij de boekhandel kun je leuke poppen kopen die bij het Kikker verhaal passen.

Zie ook:

Oud en nieuw in duitsland vieren

Gymnasium of atheneum kiezen

Wat betekent volgorde in het engels

Van der valk hotel arnhem vacatures

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019