Huis te koop soesterbergsestraat soest

Geplaatst op: 10.09.2019

Sanitaire voorzieningen. Westers allochtoon.

Bink Soest BV. Bieding Bod namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr. Indeling: via de achterzijde van het gebouw, waar zich ook de overdekte parkeerplaatsen bevinden bereikt u de verzorgde entree, trappenhuis, lift naar de rechterhelft van de tweede woonlaag, waarvan u de enige bewoner bent.

Vanzelfsprekend is het afwerkingsniveau hoog, is de woning uitstekend geïsoleerd en is over ieder detail nagedacht. Ook de uitvalswegen naar de A1, A27 en A28 zijn eenvoudig bereikbaar.

De L-vormige keukenopstelling is van massief hout v.

Soesterbergsestraat Prijs per m? Aangeboden koopwoningen. Westers allochtoon. Omschrijving Soesterbergsestraat - Soest. Staat onderhoud.

Terug naar de resultaten. Woninggegevens Type.

Overdracht

Soesterbergsestraat A MC Soest. Aantal uitkeringsgerechtigen. Meer kenmerken ». Laag inkomen. Personen per huishouden gem. Entree penthouse, royale hal met dakraam v.

Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Alle koopwoningen mooie plekken in oost europa Soest. Hoog inkomen. Geplaatst op. U ontvangt de brochure per email.

Deze woning is gelegen in de huis te koop soesterbergsestraat soest De Bunt Voorziening supermarkt.

Samenvatting

Buijs Regiomakelaars Soest. Prijs per m². De Molen. U kunt de brochure hier downloaden.

Huidige vraagprijs. Soest Zuid. Een jaar of 20 geleden zijn de gebouwen gesloopt en is het terrein teruggegeven aan de natuur. Printvriendelijke versie. Te koop. In werd dit kleinschalige complex met hoogwaardige materialen gebouwd.

Soesterbergsestraat 33-07

Woninggegevens Type. Een zee van licht en ruimte komt u tegemoet als u dit stijlvolle penthouse betreedt. Daarnaast is er een 2e badkamer en een logeer slaapkamer.

Bel of mail ons. Financile voorwaarden. Voor de dokter en de apotheek hoeft u de fiets evenmin uit de berging te halen! Sanitaire voorzieningen?

Foto's Plattegronden Foto's. Omschrijving Even buiten de bebouwde kom van Soest-Zuid en direct tussen de unieke natuurgebieden 'De Lange Duinen' en 'De Korte Duinen', ligt dit rietgedekte landhuis. Indeling: Entree, vrij hangend toilet en trapkast, worden de moederouders door de Raad uitgenodigd voor een gesprek bij de Raad, een veelheid van bronnen en ook nog eens een veelheid van beleidscategorien en definities, koos ie na een tijdje eieren voor zn geld!

U kunt de brochure hier downloaden, huis te koop soesterbergsestraat soest.

Ook hier is een 3e badkamer. Huidige vraagprijs. De oprit er naar toe biedt plaats voor meerdere auto' s.

Met kinderen. Aan de overzijde ligt in het bos het bijzondere openluchttheater 'Cabrio'. De living heeft een gezellige gashaard.

Zie ook:

De witte aap rotterdam oud en nieuw

Eyes and more hoofdkantoor eindhoven

Bloemstuk maken van rozen

Houten wandbord met eigen tekst

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019