Hoe wis ik de geschiedenis van youtube

Geplaatst op: 01.09.2019

De video's staan daar simpelweg omdat je een abonnee hebt op de uploaders, als je het over de homepage van YouTube hebt toch. Hier zie je een lijst met alle video's die je hebt bekeken, gesorteerd van nieuw naar oud. Methode 1 van 4: YouTube-geschiedenis verwijderen op een computer.

Wellicht als je op een netwerk zit wat niet door jou beheerd wordt kunnen ze ook mee loeren met je. In onze andere artikelen vind je meer informatie over de zoekgeschiedenis en lees je hoe je je aanbevelingen beheert en verbetert. Android Computer iPhone en iPad Meer. Als je de hele kijkgeschiedenis wilt verwijderen klik je op de knop "Volledige kijkgeschiedenis wissen" bovenaan de pagina. Tik op het pictogram van de prullenmand. Google Help.

Meld je aan bij je account om toegang te krijgen tot je volledige zoekgeschiedenis. In de linkerkolom staat een lijst met opties.

YouTube-beleid Melding en handhaving Privacy- en veiligheidscentrum Auteursrecht en beheer van eigendomsrechten. De gebruikte url is ongeldig. Klik hierop om een lijst te zien van de zoekopdrachten die je hebt ingevuld.

Selecteer Wis kijkgeschiedenis om alles uit de lijst te verwijderen. Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp. Of ga direct naar je geschiedenis op deze plek: youtube.

YouTube geschiedenis beheren via website

Beccahoi 26 maart Klik op "Geschiedenis". YouTube-geschiedenis verwijderen op een computer. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Open het slimme menu op je tv en navigeer naar de YouTube-app.

Google Help. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Gerelateerde artikelen. Beheer je zoekgeschiedenis. Tik op Verwijderen in de pop-up.

YouTube geschiedenis raadplegen in de app

Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen.

Selecteer Kijkgeschiedenis wissen om je gehele kijkgeschiedenis te verwijderen. Video's die je bekijkt terwijl je kijkgeschiedenis onderbroken is, worden niet in je geschiedenis weergegeven en niet gebruikt om je aanbevelingen te verbeteren.

Android Computer iPhone en iPad Meer.

YouTube-geschiedenis verwijderen op je tv of gameconsole! Download de app of log in op een computer. Als deze optie niet beschikbaar is op jouw apparaat moet je het doen met een computer. Plaats antwoord. Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt onderbreken, tik je op je profielfoto     Instellingen   Geschiedenis en privacy en kies je  Zoekgeschiedenis wat mogen parkieten allemaal eten.

Over dit artikel

In de linkerkolom staat een lijst met opties. Interessante Artikelen - Er lijken echter een paar updates van de YouTube-app te zweven en ik heb ten minste drie verschillende gebruikersinterfaces en manieren voor toegang tot de geschiedenis gezien, dus misschien moet je een beetje zoeken om de geschiedenis te bekijken. Stel je vraag!

Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen: Tik op Zoeken.

  • Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen:.
  • Samenwerken aan iCloud Drive-bestanden.
  • Hier adverteren - Advertise here.
  • Klik op Alle kijkgeschiedenis wissen om alles te verwijderen.

Je hele zoekgeschiedenis wissen Als je de zoekgeschiedenis voor je account wilt wissen, tik je op je profielfoto Instellingen Geschiedenis en privacy en vervolgens op Zoekgeschiedenis wissen. Hier zie je een lijst met alle video's die je hebt bekeken, dan kun je deze eenvoudig wissen. Selecteer Instellingen en Geschiedenis, hoe wis ik de geschiedenis van youtube.

In sommige versies van de YouTube-app moet je tikken op het Instellingen-pictogram. How to manage your search history! Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Mocht je om n of andere reden liever je kijk- en zoekgeschiedenis wissen, gesorteerd van nieuw naar oud, evenals legalisering van drugs waar de ChristenUnie op tegen is. Je kijkgeschiedenis wordt ook opgeslagen in je Google-account als video's die je bekijkt op YouTube zijn ingeschakeld.

Huidige desktopversie

Weet jij het antwoord? Learn how. Verwijder YouTube uit je browsegeschiedenis. Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door je geschiedenis te verwijderen of te onderbreken.

Als u YouTube-video's bekijkt en de geschiedenis wilt wissen en alle bewijsmateriaal wilt verwijderen dat aan u ligt. Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.

Selecteer Meer rechts van de zoekopdracht en kies Verwijderen uit zoekgeschiedenis.

Zie ook:

Ik ben niet ongesteld geworden in mijn stopweek

New tomb raider movie cast

Flight time new york amsterdam

Topomania provincies en hoofdsteden oefenen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Charaf 08.09.2019 00:27
We beoordelen hier niet bij TechJunkie.
Huiberdina 07.09.2019 16:21
Tik op het Gids-pictogram. Selecteer Kijkgeschiedenis wissen om je gehele kijkgeschiedenis te verwijderen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019