Camping ascou la forge ascou frankrijk

Geplaatst op: 22.09.2019

Nearest city Ax-les-Thermes Nearest village Ascou Login to see full directions to this accommodation. Acties voor dece camping. Boek nu.

Er zijn enkele speeltoestellen, er is een opzetzwembad en direct naast de camping is een restaurant. Algemene indruk: 8 Kwaliteit Sanitair: 9.

Dorp en markt op m. Fantastisch reviews. Deel deze camping met anderen. Maar ook in de omgeving veel te doen. In de reservering hadden we aangegeven dat we een grote tent hebben en dus een ruime plaats nodig hebben.

Minimum n nacht verplicht. Gte rural En bordure de notre camping nous avons un appartement agrable et confortable de 80 m2 louer. Accommodatie toevoegen! Kortom een geslaagde week na veel activiteiten met serieuze begeleiding. Met vrienden.

  • Als je van rust buiten hoogseizoen dan , natuur en sportieve activiteiten houdt, is dit de plek. Gran Canaria.
  • Behulpzame eigenaren, prachtige natuur, mooie plaatsen, in juni is natuurlijk nog niet zo druk.

Buitensport programma's, Buitensport opleidingen onder Nederlandstalige begeleiding

Gereisd Met partner in april Nuttige review 2. Het sanitair is schoon, wordt 3 x per dag schoongemaakt. Toch commercieel ingesteld? Het was adembenemend uitzicht accommodatie kunt u of verblijf in slaapzalen camp zijn schoon, hoewel basic. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV, Wasmachine.

Wij hadden onze hond bij ons en deze was ook zeer welkom.

Chauffage au gaz. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur TV, Wasmachine. Te druk en te vol. Google routeplanner.

De eigenaren hebben veel kennis van de omgeving en waren erg vriendelijk en behulpzaam.

General information

Er stroomt weliswaar een beekje langs de camping, maar deze is slecht toegankelijk. Wat wij ook zeer op prijs stellen is de gezellige bar waar je wij vooral 's avonds met een glas wijn of een warm hapje je avond kunt doorbrengen.

Indoor swimming pool.

Wij gaan er in het hoogseizoen niet meer naar toe! In de reservering hadden we aangegeven dat we een grote tent hebben en dus een ruime plaats nodig hebben. Pour votre confort, le linge de lit est donc compris dans les tarifs, wat nu. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Zoek naar beschikbaarheid.

Beschrijving van de camping

Frankrijk Midi Pyrenees Tarascon sur Ariège. Guided nature tours. Camping info. Je kunt in de omgeving van Ascou uit meer accommodaties kiezen.

Algemene beoordeling In zijn wij voor de eerste keer op vacantie gegaan naar de Pyreneen: Camping Ascou la Forge.

Standplaats tent Gemiddelde oppervlakte in m : Toegankelijk voor gehandicapten: Ja Huisdieren toegestaan onder voorwaarden Elektriciteit, met bijbetaling met bijbetaling. Als je rookt en van sterke drank houdt moet je er heen want dat is er goedkoop. De supermarkt carrefour en intermarche zijn op ca 15 a 20 minuten rijden. Met name onze kinderen 11, 13 en 17 willen volgend jaar hier graag weer naartoe.

Nederlandse eigenaren. Gemiddelde beoordeling: 8,1, camping ascou la forge ascou frankrijk. Als wij van tevoren geweten hadden dat dit zo'n Nederlandse enclave was geweest, dan waren we misschien niet gegaan.

Languages spoken

Ook vonden we het jammer dat er op de camping geen zwemgelegenheid was. Activiteiten voor de kinderen 9. Leuk voor kinderen van alle leeftijden. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier.

Ascou la Forge, Ascou Frankrijk. Voordeel was dat het outdoorteam alle aandacht had voor ons allen en dat zoon daardoor een goed contact met hun opgebouwd kreeg. Bicycles for rent.

Zie ook:

What is the current capital of the netherlands

Belastingdienst prive gebruik auto van de zaak

Universele smartphone houder motor

Meer vrouwen aan de top betoog

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Çağlar 26.09.2019 18:46
In de Vendée, op minder dan een dag rijden, grote staanplaatsen, natuur en comfort, familiecamping!
Soulaiman 26.09.2019 03:40
Pingpongen en kampuur zijn populaire vermakelijkheden.
Jorg 01.10.2019 15:19
Ik moet hieronder een jaartal invullen, maar het betreft het aantal jaren vanaf Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019