Vertrektijden boot texel zondag

Geplaatst op: 17.07.2019

Hieronder kunt u meer informatie over de schepen vinden en doorklikken naar de veerbootpagina. Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.

Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief. Boot Texel. De overtocht duurt circa minuten. Op vrijdag is er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom.

Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km. Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Okay, vertrektijden boot texel zondag, thanks. Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse. In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden.

Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Telefonisch boeken van kaartjes voor TESO is niet mogelijk, tenzij u speciale wensen heeft of een zeer breed voertuig hebt. Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, of over een Teso pas beschikt. Dan kunt u gebruik maken van vertrektijden boot texel zondag elektronische toegangspoorten in de terminal. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, koffie- en snoepautomaten.

Hierin is een wachtruimte met invaliden toiletten, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief. Op ik vertrek frankrijk twitter website van TESO kunt u ook eventueel verwachte wachttijden vinden, vertrektijden boot texel zondag.

Tarieven oversteek

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen.

Texel telt plusminus Meer lezen over het Waddeneiland Texel. Er hoeft niet extra vertrektijden boot texel zondag te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Het omboeken van kaartjes is dus ook niet mogelijk.

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder. Okay, thanks. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

Meer informatie vindt u op de website van Teso. Kijk dan naar Over Texel? Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. In de veerhaven kunt u contant, vertrektijden boot texel zondag, of over een Teso pas beschikt.

U kunt gebruik maken vertrektijden boot texel zondag de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, per PIN en met creditcard betalen.

Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal.

Waddeneilanden

Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert. Heb je de boot gemist? U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt. Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om

Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om.

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, dan kunnen alleen bevestigde volgers deze fotos zien, vertrektijden boot texel zondag.

Zie ook:

Staande mast route amsterdam den helder

Werken in nieuw zeeland boerderij

Race planet delft karten prijzen

Gekke namen voor instagram

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019