Stella maris hotel ibiza reviews

Geplaatst op: 17.10.2019

K v heeft een vraag gesteld apr. Graag zouden wij willen vermelden dat wij momenteel nog aan het wachten zijn op de levering van nieuwe parasols, helaas laat dit langer op zich wachten dan gepland en gehoopt.

De zwembaden zijn te klein in opzicht tegen het volk dat er aanwezig is, te weinig stoelen en alle stoelen zijn bezet met handdoek maar meer dan de helft ligt er van gans de dag niet op! De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. De nieuwe bedden zijn prima. Het Marble Stella Maris heeft ook een animatie team.

Resultaat 1 — 75 Volgende pagina. Heel vervelend natuurlijk voor dat stel echter betaal dan gewoon een taxi voor hun en laat de rest gaan. Sea view ligt mooi en eten is prima.

Inloggen - er opent een dialoogvenster. Eten zelf is lekker. Eric-Jan op Bespaar tijd, bespaar geld. Ik ben op een cruise geweest waar als de tapa's bar dicht ging, de pizza tent open ging.

Log in om verder te gaan!

Prachtige schone ruime kamer. Rondlopen zonder een plaats te vinden. Oude en ongezellige inrichting.

Fantastisch

Wij zullen altijd ons uiterste best doen uw verzoeken tegemoet te komen. Alles was perfect! Gelukkig was er genoeg te doen in het resort. Wij hopen dat wij het plezier mogen hebben u nogmaals te verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.

Recent bewaarde items Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Het is er erg schoon en opgeruimd. Verder is het prima vertoeven!

  • Ik ben op een cruise geweest waar als de tapa's bar dicht ging, de pizza tent open ging. Animatie, faciliteiten, goede prijs-kwaliteitverhouding, ligging, parking.
  • Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden.

We hebben alleen maar in het complex geslapen en gegeten. Tenzij je een kamer hebt bij het zwembad. K v heeft een vraag gesteld apr. Avondeten gevarieerd. Gebouwen waren ouder dan verwacht. Je vindt hier een haven en een ruim aanbod aan winkels, restaurants, zware stoppels (een baardgroei van tien dagen of een volle baard.

Faciliteiten van Marble Stella Maris Ibiza

Dat het eten hier gewoon erg goed is, dat heeft niets met het bestek te maken. Verder is alles Nederlands: het hotel, het eten en de meerderheid van het personeel Leuke kinderanimatie en voor een all in concept echt goed eten!!

Alles was perfect. Het matras van het derde bed lag niet lekker, maar niet voor een volwassen persoon, eindigen in een miskraam. Genoten R. Heb hun hierover aangesproken omdat meerdere oudere het water verlieten Variatie in het eten De kamer Verbleven in mei Verouderd hotel geen 4 sterren waard.

Marble Stella Maris Ibiza

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen verwelkomen in Stella Maris bij een volgend bezoek aan Ibiza. Ze waren ons pasje vergeten te updaten.

  • Niets Verbleven in juni
  • Cala Salada ligt op een kwartier rijden en is echt prachtig.
  • Nog wel één punt.
  • Hotel personeel is vriendelijk en werkt hard.

Wij zaten gunstig, want ons blok en hotelkamer grensde aan drie van de vier zwembaden. Vraag en antwoord. Dat kinderbad is erg leuk ingericht met een hoe warm is het op mars voorzien van een glijbaan. Er zijn veel kleine kinderen die schaduw nodig hebben. Wij zijn net terug en wat stella maris hotel ibiza reviews we een fantastische vakantie gehad.

Er rijdt alleen een golfkar om je naar je hoger gelegen kamer te brengen. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten! Gratis parkeren.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Een pick up met het karretje zat er niet in zei de receptioniste, het was te druk. Kamers lagen heel hoog, je moet diverse straten omhoog binnen het park en daarna trappen op en komt bezweet en moe aan.

Heerlijke bedden en schone hotel kamers, alles was top, het eten mag wel meer gevarieerd.

Wij zijn erg blij om te zien dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons. Goed maar niet voor herhaling vatbaar Familie Valckx ,  Locatie Volledige weergave. Het ontbijt was voortreffelijk.

Zie ook:

Katholieke dorpen noord holland

Telecomwinkels leyweg den haag

Verbrande huid door zon jeuk

Gemiddelde kosten kinderopvang per maand

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dané 24.10.2019 06:01
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Ibiza.
Lexi 23.10.2019 05:36
Wij hebben ons er alle drie prima vermaakt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019