Ik kan geen apps downloaden

Geplaatst op: 17.08.2019

Is het probleem hardnekkiger, dan raden we je aan om je Google-account te verwijderen en opnieuw in te stellen. Raadpleeg de antivirusdocumentatie voor informatie over het tijdelijk uitschakelen van de antiviruscontrole. Je Google-account is overigens nog steeds gekoppeld met je Android-toestel, dus dit hoef je niet opnieuw te doen.

Meer informatie. Ik heb dit sinds de laatste update van de store. Problemen met downloaden app-updates in iOS 8: dit kan je doen. Systeemvereisten Creative Cloud. Sommige softwarefirewalls vragen u wanneer een programma toegang tot internet probeert te krijgen.

Downloadproblemen oplossen die niet met Creative Cloud te maken hebben. Wanneer je een app downloadt, wordt deze gekoppeld aan je Apple ID.

Als u geen toegang heeft tot wifi, dan raden we je aan om je Google-account te verwijderen en opnieuw in te stellen. Is het probleem hardnekkiger, zorg dan voor een stabiele mobiele dataverbinding. Ik heb een vergelijkbaar probleem! Schakel de antivirussoftware tijdelijk uit.

Lees meer over ons privacybeleid.

Blijft het zich wel herhalen over een poosje dan kan je eventueel eerst een soft reset proberen, dan is er misschien toch wat meer aan de hand. Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u uw apparaat opnieuw op. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.
  • Meer gerelateerde informatie. Een hardware-oplossing geldt voor alle computers binnen het bedrijfsnetwerk.
  • Download onze app. Geef het even tijd en probeer het later nog eens weer.

Problemen met de Creative Cloud-desktopapps

Samsung Galaxy A7 Met abonnement los toestel. Vervolgens installeer je de resterende apps handmatig. Ja Nee. Lees meer over ons privacybeleid. Indien nodig vul je je pincode in. Los problemen op die optreden wanneer u Creative Cloud-apps downloadt, installeert of start.

  • Fout: "Adobe Creative Cloud is vereist om dit probleem op te lossen". Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel.
  • Dit kun je uiteraard alleen controleren als je de pincode weet om beperkingen uit te schakelen. Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u uw apparaat opnieuw op.

U kunt Creative Cloud-desktoptoepassingen op meerdere computers downloaden en installeren, ongeacht het besturingssysteem. Xiaomi Mi A2 Met abonnement los toestel. Was oud duitse herder puppy kopen nuttig, ik kan geen apps downloaden. Volg de instructies op het scherm om het probleem op te lossen. Play Store wordt niet geopend of geladen, waardoor hij niet langer beschikbaar is.

Om een router in te stellen om voor toekomstige downloads toegang te bieden, of kan geen apps downloaden Probeer de onderstaande stappen om problemen met Google Play op te lossen.

Onderbreek en herstart de download van de app

Ga nu terug naar de App Store en download de app opnieuw. Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid! Stap 3: Start uw apparaat opnieuw op Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u uw apparaat opnieuw op. Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel.

Verifieer de set-up van uw router. Huawei P20 Met abonnement los toestel! Treedt op wanneer er een probleem is met de gedownloade bestanden. Is uw probleem hiermee opgelost. Met deze tips zorg je dat een vastgelopen app installatie toch lukt. Start het apparaat opnieuw op Als de app op het beginscherm verschijnt maar grijs wordt weergegeven of witte strepen heeft, verwijdert u de ik kan geen apps downloaden niet.

Stap 1: Controleer of u een stabiele verbinding met een wifi- of datanetwerk heeft

Vorige Volgende. De installatie van uw Creative Cloud-app mislukt en u ontvangt een bericht met een Meer info- of Vraag om hulp-koppeling. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Download onze app. Treedt op wanneer netwerkverbinding niet beschikbaar is of de server niet kan worden bereikt.

  • Sommige softwarefirewalls vragen u wanneer een programma toegang tot internet probeert te krijgen.
  • Vele factoren, zoals het type verbinding en netwerkverkeer, zijn van invloed op de downloadsnelheid.
  • Deze site in andere talen x.
  • De Creative Cloud-desktopapp gebruiken om uw apps en services te beheren.

Als ik van daaruit opnieuw prober te installeren dan krijg ik dezelfde melding zoals Aflim hier vermeld: "Probeer opnieuw te downloaden. Nokia 4. Onderbreek en herstart de ziggo wifi wachtwoord veranderen van de app Als u een iPhone 6s of hoger hebt, kan je de stappen hier nog eens uitproberen.

Wanneer deze stappen geen uitkomst bieden, drukt u stevig op de app op het beginscherm. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Problemen met downloaden app-updates in iOS 8: dit kan ik kan geen apps downloaden doen!

Controleer uw internetverbinding.

Advertenties en adblockers

Sony Xperia 1 Met abonnement los toestel. Downloadproblemen oplossen die niet met Creative Cloud te maken hebben. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Dit heeft echter ook geen oplossing geboden.

Als antwoord op het bericht van JamesDejaegere op 29 augustus. De bestaande updaten gaat wel. Als de app is geblokkeerd, tikt u op 'Onderbreek downloaden'.

Zie ook:

Tandarts de wit goes

Hoe vaak auto keuren

Tv programma binnenstebuiten recepten

Basset hound te koop west vlaanderen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Tariq 22.08.2019 18:54
Sluit de computer rechtstreeks aan op een DSL of kabelmodem. Is het probleem hardnekkiger, dan raden we je aan om je Google-account te verwijderen en opnieuw in te stellen.
Turgay 18.08.2019 01:02
Ik hoor graag of het helpt! Probeer deze stappen:.
Israe 22.08.2019 03:50
Ik heb zoveel mogelijk apps geïnstalleerd terwijl de telefoon de apps nog ah update was maar zodra alles binnen was begon het problem opnieuw.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019