Lampje katalysator blijft branden polo

Geplaatst op: 05.08.2019

Een EGR klep die vol roet zit , rij je niet schoon , eventuele koolafzetting in de motor rij je er gedeeltelijk uit, ligt eraan hoever en met welk toerental. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Service Right is een erg gemakkelijk platform.

Bovendien is het ook nog eens schadelijk voor het milieu. Hoor je de katalysator rammelen dan is er iets mis met het binnenwerk en moet de katalysator waarschijnlijk vervangen worden.

Wat is er nieuw Nieuwe berichten Laatste galerij uploads Laatste galerij reacties Nieuwste informatie Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen New showcase items New showcase comments. Mijn auto moest al een tijdje gewassen worden van binnen en buiten, echter had ik hier geen zin en tijd voor.

Laatst bewerkt: 7 jul Weer laten uitlezen en foutmelding op de 2de sonde. Weer naar garage, die zagen niet direct iets, maar stoplicht was kapot en hij dacht dat het daaraan zou kunnen liggen.

Volkswagen katalysator vervangen Bekijk de kosten voor een katalysator vervangen van uw Volkswagen. Ik heb dit probleem nu ook en heb pas na toeren vermogen. Autem blanditiis, dignissimos est ex excepturi fugit ipsa ipsum perferendis sapiente veritatis. Iedereen kan dan de discussie volgen, zodat ook anderen voordeel uit deze informatie kunnen halen.

Zit nergens aan vast. Wat wordt er gedaan lampje katalysator blijft branden polo een Volkswagen katalysator vervangen.

Volkswagen Passat Cc. Een storing van de lambdasonde betekend niet direct een probleem met de lambdasonde of de katalysator.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wat zijn de kosten van een katalysator vervangen voor Volkswagen? Ik denk ook dat dit een productiefout moet zijn. Gemiddeld uit beoordelingen. Bij de vorige eigenaar is al 3x de bobine vervangen, en ging vorig jaar ook bij een lange rit ook het lampje branden. In de meeste gevallen gaat het lampje op het dashboard branden. Oorspronkelijk geplaatst door Beeimwee3 Bekijk Berichten. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

  • Bij plaatselijke recyclers worden katalysatoren vaak aangenomen, maar krijg je alleen de schrootwaarde vergoed.
  • Nee, een klant als mijn buurvrouwke luistert naar de "goede" raad van een "specialist" die haar dus de grootste blaasjes heeft wijsgemaakt!!!

Bovenaan Onderaan. De Polo moet trouwens binnen i. Zoek forums. Een katalysator zorgt ervoor dat de verkeerde uitlaatgassen omgezet worden in stoffen die minder giftig zijn. Bedankt voor de tips.

Lampje Motormanagementstoring VW Polo

Nee, een klant als mijn buurvrouwke luistert naar de "goede" raad van een "specialist" die haar dus de grootste blaasjes heeft wijsgemaakt!!!

Welkom op MyPolo! Kosten reparatie auto twee keer zo hoog als internetprijs Ik heb mijn auto naar een garage gebracht voor een reparatie waar op internet de kosten voor staan vermeld, bij die garage.

Showcase New items New comments Latest reviews Search showcase.

Mijn idee is dan ook dat de lamba sonde de problemen veroorzaakt! Ik merkte trouwens geen verschil in vermogen met lampje aan of lampje katalysator blijft branden polo. Ze hebben vandaag de kabelboom van de katalysator-lambdasonde los gesneden en kwam een half kopje water uit! De meeste katalysatoren zijn vastgeschroefd of vastgelast. Meestal doen ze dan ook een software update.

Bekijk de kosten voor een katalysator vervangen van uw Volkswagen

Waarschijnlijk terugroep actie om een plaatje bij de turbo te vervangen en een software update te laten uitvoeren Het is een sensor die op je brandstof filter zit met een beugeltje en er zitten 2 leidingen en een kabel aan.

Ga er na de middag even een goed stuk autostrade meee rijden en dan zien we wel verder!

  • Powered by phpBB Forum Software v3.
  • Comment Bericht Annuleer.
  • Hoe controleer ik of mijn auto katalysator aan vervanging toe is en wat zijn de kosten?
  • Re: lampje katalysator brandt Bericht door Kauwvoetje » okt, Its John schreef: 1 topic met hetzelfde probleem is wel genoeg hoor Op problemcar hebben er meer mensen last van, ligt aan de NOX-sensor 2e sensor na de kat.

In de meeste gevallen gaat het lampje op het dashboard branden. Ik vrees dus dat ze van plan zijn haar een mooi factuur voor te leggen nieuw aanrechtblad bestaande keuken nogmaals de vraag of dit lampje katalysator blijft branden polo onder garantie moet vallen. Heb je contactgegevens van VW Duitsland voor me. Meer informatie. Als vraagsteller de juiste brandstof tankt dus loodvrij, dan kan een een cat nooit stuk gaan.

Ervaringen met ServiceRight Auto's! Pobresh Re: Help!!.

Populair in Auto & Vervoer

Ik hoop wat van uw ervaringen te mogen horen, Alvast bedankt.. Laat je het door een garagebedrijf doen dan weet je zeker dat het goed gebeurd en ontvang je garantie indien de katalysator binnen een bepaalde tijd na installatie gebreken vertoont. En was het eerste jaar in deze uitvoering dus het zou wel eens een productie fout kunnen wezen

Misschien loopt ie daarna wel goed. Dat kon en zo gezegd zo gedaan. Thanks, of al rijdend. Je kan dit regenereren opstarten met een diagnose toestel, zal ik onthouden.

Zie ook:

Wet bevordering speur en ontwikkelingswerk

Openingstijden van haren haarlem schalkwijk

Kosten sms buitenland ben

Bit torent.com free download bollywood movies

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Damir 09.08.2019 22:29
Via deze website heb ik beide kunnen uitvoeren en heb hier niet eens veel voor moeten uitgeven.
Martinus 11.08.2019 23:33
Biedt dat beide geen soelaas dan zat ik er met mijn educated guess naast en zit het probleem elders. Gr Theo.
Mei 06.08.2019 15:49
Hé Dirk!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019