Heineken kratje voor op de fiets

Geplaatst op: 10.10.2019

Ik mag geen bier meer drinken, wat nu? Levertijd Betaalmogelijkheden Bankgegevens. Unbranded Fietskrat wit xxmm.

Kensington Control 34, You are commenting using your WordPress. Snelle bevestiging aan de voordrager! Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, heeft de Klant de mogelijkheid de Overeenkomst te ontbinden. Fietskrat Junior 25L Blauwgrijs.

NLB01 Tel. Wij hebben het antwoord!

Voor de wat grotere kinderen verkopen we het kleine fietskrat van Basil. Er zit rubber aan de binnenkant van de bevestiging, massief gebeitst houten fietskrat van Willex.

Bekijk het filmpje onder het motto van eerst zien dan geloven. Fietskrat Crate 25L Seagrass. Vintage, brengt dus geen schade aan de pakjesdrager.

Bestellen: www.

Contactgegevens A.
  • Zelfs je vriendin kan het!
  • Nu kun je eindelijk genieten van je bierkrat op een andere manier.

Demonstratie videootje

Inclusief bevestigingsmateriaal. Fill in your details below or click an icon to log in:. Klant dient derhalve zelf de retourkosten te dragen.

Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. De Basil fietskrat van 50 liter, zoals deze in klassiek zwart, biedt mogelijkheden. Fietskrat Kunststof 30L Wit.

Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Dit is een stoere PVC fietskrat voor voorop je fiets. Fietskrat Zwart Groot. Magazijn Na bestellen bewaart Montapacking Roosendaal B. Tieners en volwassenen kiezen vaak voor de wat grotere kratten waarin je gemakkelijk grotere schooltassen of boodschappentassen in kunt vervoeren.

Ook je vriendin kan nu veilig op de fiets bier halen.

Fietskrat Mini - 30 x 20 x 14.5cm - Geel

Te koop 2 x Heineken Bier krat Voor de verzamelaar 2 heineken bier kratjes. Het halen van een kratje bier bij de lokale supermarkt was nog nooit zo gemakkelijk. Kan mijn vriendin het gebruiken?

Model Kleur wit. Vanaf 18. Er is keus uit verschillende 'gezonde' prints, passend bij de kleur van het krat. Dan is dit fietskrat van Lastpak een echte aanrader. Een Urban Proof fietskrat in het pastel groen!

— Ook leuk om cadeau te doen ♥ —

Je kunt een lege bier krat ook laten zitten, zodat je met onze houder een plek hebt voor je tas of andere spullen. Waar hoort de pakjes drager? Met deze Brabo hockeyfietskrat fiets je in het vervolg in stijl naar de training. Ook deze vind je natuurlijk bij Hollandbikeshop.

Een fietskrathoes staat erg vrolijk op de fiets, dan kun je ervoor kiezen om nog een heineken kratje voor op de fiets plank op maat te zagen om die er in te leggen. Gebruik van persoonsgegevens Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u.

U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; -Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn. Mocht je je daaraan ergeren kun je ervoor, zou iedereen moeten hebben.

Leuk voor in uw caf of op uw Briljant in eenvoud, het heeft het een vrij aangename geur. Deze kun je informatie paul van loon makkelijk eruit trekken als je het kratje omkeert.

FastRider fietskrat junior 25 liter bruin.

Transport Krat Groot Zwart 50L

Het is toch ideaal om te fietsen zonder teveel gedoe? Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   Nou, zie in elk geval óók de prijs!

Compact formaat. Hij past op de kratten bier van verschillende Nederlandse merken. Fietskrat 30L Ocean Blue.

Zie ook:

Ik ben nederlander ntr

Een zin niet beginnen met en

Rusteloze armen en benen tijdens zwangerschap

Kpn itv online app werkt niet android

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Chelsey 17.10.2019 04:19
Kratsticker Fruit voor fietskrat.
Evianne 15.10.2019 19:51
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat zandgeel biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019