Pdf bestand samenvoegen in word

Geplaatst op: 09.08.2019

In het dialoogvenster Opties geeft u de conversie-instellingen zo nodig op en klikt u op OK. De voortgang van de bestandsconversies wordt weergegeven in een statusdialoogvenster.

Bestanden combineren of samenvoegen in één PDF Zoeken. Hiermee maakt u PDF-bestanden die geschikt zijn voor afdrukken op desktopprinters. De gereedschapset voor Pagina's indelen wordt weergegeven in de secundaire werkbalk. In de miniatuurweergave kunt u het bestand of de pagina naar zijn plaats slepen en neerzetten. Wanneer u de originele PDF als afzonderlijk bestand wilt behouden, kiest u Opslaan als en typt u een nieuwe naam voor de samengevoegde PDF.

De conversie werkt het beste met PDF-bestanden die voornamelijk uit tekst bestaan.

Als u de Word-bureaublad-app niet hebt, kunt u deze nu uitproberen of kopen in de nieuwste versie van Office. Geef in het dialoogvenster Pagina's invoegen aan waar u het document wilt invoegen vr of na de eerste of laatste pagina of een specifieke pagina. Sleep en zet de miniaturen op de gewenste plaats om de pagina's in de juiste volgorde te rangschikken op uw computer of met een willekeurige webbrowser.

Selecteer de PDF die u wilt invoegen en klik op Openen, pdf bestand samenvoegen in word. Klik vervolgens op de knop Omhoog of Omlaag.

  • Deze optie is geschikt voor weergave op het scherm, in e-mails en op internet. Zie PDF-inhoud bewerken in Word voor meer informatie.
  • Selecteer de PDF die u wilt invoegen en klik op Openen.

Vrageninfo

Deze bestanden worden OLE- containerdocumenten genoemd. Open het document dat de inhoud bevat die u wilt toevoegen. U kunt ook het contextmenu gebruiken om een lege pagina toe te voegen tussen pagina's. Meer opties Als u alleen bepaalde tekst uit een PDF wilt gebruiken, bijvoorbeeld een kort citaat, kunt u ook kopiëren en plakken. Klik op Opties en selecteer een van de opties voor bestandsgrootte voor het geconverteerde bestand:. Hebt u nog meer feedback?

Klik vervolgens op de knop Omhoog of Omlaag. Acrobat converteert de pagina's van de verschillende bestanden in opeenvolgende pagina's van n PDF. Klik op OK. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Kleinere bestandsgrootte.

3 Stappen om Word Documenten in een PDF te Combineren

U kunt het volgende toevoegen: een map met bestanden, een webpagina, alle geopende bestanden, items op het Klembord, pagina's van een scanner, een e-mail, of een bestand dat u eerder hebt gecombineerd Bestanden opnieuw gebruiken. Als u alleen bepaalde tekst uit een PDF wilt gebruiken, bijvoorbeeld een kort citaat, kunt u ook kopiëren en plakken. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

We maken vaak updates voor Word voor het web. In het dialoogvenster Pagina's invoegen geeft u de locatie op waar u de lege pagina wilt toevoegen. In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u de URL in van de pagina pdf bestand samenvoegen in word u wilt toevoegen.

De conversie werkt het beste met PDF-bestanden die voornamelijk uit tekst bestaan! Klik nog een keer om de volgorde om te draaien.

De makkelijkste manier om PDF-bestanden te combineren

Voorvertoning van pagina's. In het dialoogvenster Opties geeft u de conversie-instellingen zo nodig op en klikt u op OK. Hiermee maakt u PDF's die geschikt zijn voor het betrouwbaar weergeven en afdrukken van zakelijke documenten.

  • Sleep en zet de miniaturen op de gewenste plaats om de pagina's in de juiste volgorde te rangschikken op uw computer of met een willekeurige webbrowser.
  • In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina en klikt u vervolgens op de miniatuur Verwijderen.
  • De conversie werkt het beste met PDF-bestanden die voornamelijk uit tekst bestaan.
  • PDF's als gekoppelde bestanden in andere documenten plaatsen.

Twee of meer bestanden combineren tot een enkel PDF-bestand op kantoor of onderweg. Heel goed? Klik op Openen in Word om pdf bestand samenvoegen in word desktop-app te openen. Open het document dat de inhoud bevat die u wilt toevoegen. Met Acrobat kunt u de documenten en de pagina's vooraf bekijken en ordenen voordat het bestand wordt gemaakt. Ga op een van de volgende manieren te werk:. Klik op Opties en selecteer een van de opties voor bestandsgrootte voor het geconverteerde bestand:. Voer zo nodig een van de volgende handelingen uit:?

Samengevoegde PDF's maken

U kunt ook een optie kiezen in het menu Bestanden toevoegen. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Open het document dat de inhoud bevat die u wilt toevoegen. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Meestal krijgt u zonder opmaak tekst zonder opmaak. De conversie werkt het beste met PDF-bestanden die voornamelijk uit tekst bestaan. In de weergave Miniaturen houdt u de muis boven de pagina en klikt u vervolgens op de miniatuur Verwijderen.

Zie ook:

Kaart canarische eilanden en madeira

Dakota johnson don johnson melanie griffith

George michael faith album review

Weer nederland lange termijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019