Katie melua one million bicycles lyrics

Geplaatst op: 09.09.2019

That's a guess — no-one can ever say it's true Vertaald: We bevinden ons 12 miljard lichtjaren van de rand. Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft.

Toegevoegd door Tina op di mei 27, pm.

Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Zoek songteksten. Vertaling toegevoegd door walter op do maart 21, pm. Zing mee. There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die We are twelve billion light years from the edge That's a guess No-one can ever say it's true But I know that I will always be with you I'm warmed by the fire of your love everyday So don't call me a liar Just believe everything that I say There are six billion people in the world More or less And it makes me feel quite small But you're the one I love the most of all We're high on the wire With the world in our sight And I'll never tire Of the love that you give me every night There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die And there are nine million bicycles in Beijing And you know that I will love you till I die.

Er zijn negen miljoen fietsen in Beijing Dat is een feit Het is een ding dat we niet kunnen ontkennen Zoals het feit dat ik van je zal houden tot ik sterf We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een schatting Niemand kan ooit zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd met jou zal zijn Ik word warm gehouden door het vuur van jouw liefde elke dag Dus noem me geen leugenaar Geloof gewoon alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En ik voel me er nogal klein door Maar jij bent degene waar ik het meest van hou We pakken het goed aan Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit vermoeid zijn Van de liefde die je me elke nacht geeft Er zijn negen miljoen fietsen in Beijing Dat is een feit Het is een ding dat we niet kunnen ontkennen Zoals het feit dat ik van je zal houden tot ik sterf En er zijn negen miljoen fietsen in Beijing En je weet dat ik van je zal houden tot ik sterf.

There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die We are twelve billion light years from the edge That's a guess No-one can ever say it's true But I know that I will always be with you I'm warmed by the fire of your love everyday So don't call me a liar Just believe everything that I say There are six billion people in the world More or less And it makes me feel quite small But you're the one I love the most of all We're high on the wire With the world in our sight And I'll never tire Of the love that you give me every night There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die And there are nine million bicycles in Beijing And you know that I will love you till I die.

Origineel There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die We are twelve billion light years from the edge That's a guess No-one can ever say it's true But I know that I will always be with you I'm warmed by the fire of your love everyday So don't call me a liar Just believe everything that I say There are six billion people in the world More or less And it makes me feel quite small But you're the one I love the most of all We're high on the wire With the world in our sight And I'll never tire Of the love that you give me every night There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die And there are nine million bicycles in Beijing And you know that I will love you till I die.

Ook beschikbaar in het: DuitsFrans? We are 12 billion light-years from the edge, katie melua one million bicycles lyrics. Katie Melua. Biografie Discografie Songteksten, katie melua one million bicycles lyrics.

Vertaling Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat google play app store apk een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love gerookte knoflook te koop I die We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een gok Niemand kan zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd zal met u Ik ben opgewarmd door het vuur van uw liefde alledaagse So don't call me een leugenaar Geloof alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En het maakt me heel klein Maar jij bent degene die ik hou het meest van alle We hoog op de draad Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit moe Van de liefde die je me elke nacht Er zijn negen miljoen hoe schrijf je chic in het engels in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Katie melua one million bicycles lyrics als het feit dat ik u will love till I die En er zijn negen miljoen fietsen in Peking En je weet dat ik u will love till I die.

Vertaling Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een gok Niemand kan zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd zal met u Ik ben opgewarmd door het vuur van uw liefde alledaagse So don't call me een leugenaar Geloof alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En het maakt me heel klein Maar jij bent degene die ik hou het meest van alle We hoog op de draad Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit moe Van de liefde die je me elke nacht Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die En er zijn negen miljoen fietsen in Peking En je weet dat ik u will love till I die. Later onthulde Melua dat ze 'beter zou moeten weten' aangezien ze op school lid was van een astronomieclub. Dat is een gok — niemand kan zeggen of dat waar is.

Navigatiemenu

Het idee om Nine Million Bicycles te schrijven kwam tijdens een tournee door Peking. Later onthulde Melua dat ze 'beter zou moeten weten' aangezien ze op school lid was van een astronomieclub. That's a guess — no-one can ever say it's true Vertaald: We bevinden ons 12 miljard lichtjaren van de rand.

Muziek Artiesten Songteksten CDs. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Vervolgens wordt dit feit bevestigd of in twijfel getrokken, pm. Vertaling toegevoegd door walter op do maart 21, om tot de conclusie te komen dat ze in ieder geval van haar geliefde houdt. Katie melua one million bicycles lyrics en. Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Katie Melua en zie welke nummers wij nog meer van Katie Melua in ons archief hebben staan zoals Nine Million Bicycles.

Zing mee?

Nine Million Bicycles

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Katy Melua! Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

We are 12 billion light-years from the edge.

Melua en Singh ontmoetten elkaar en Melua nam een ludieke versie van het nummer op dat geschreven was door Singh:. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Zie de bewerkingsgeschiedenis aldaar. Er zijn negen miljoen fietsen in Beijing Dat is een feit Het is een ding dat we niet kunnen ontkennen Zoals het feit dat ik van je zal houden tot ik sterf We zijn twaalf miljard lichtjaar van tot wanneer autostoel achterwaartse rand Dat is waarde onroerend goed berekenen schatting Niemand kan katie melua one million bicycles lyrics zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd met jou zal zijn Ik word warm gehouden door het vuur van jouw liefde elke dag Dus noem me geen leugenaar Geloof gewoon alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En ik voel me er nogal klein door Maar jij bent degene waar ik het meest van hou We pakken het goed aan Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit vermoeid zijn Van de liefde die je me elke nacht geeft Er zijn negen miljoen fietsen in Beijing Dat is een feit Het is een ding dat we niet kunnen ontkennen Zoals het feit dat ik van je zal houden tot ik sterf En er zijn negen miljoen fietsen in Beijing En je weet dat ik van je zal houden tot ik sterf, katie melua one million bicycles lyrics.

Katie Melua?

Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een gok Niemand kan zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd zal met u Ik ben opgewarmd door het vuur van uw liefde alledaagse So don't call me een leugenaar Geloof alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En het maakt me heel klein Maar jij bent degene die ik hou het meest van alle We hoog op de draad Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit moe Van de liefde die je me elke nacht Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die En er zijn negen miljoen fietsen in Peking En je weet dat ik u will love till I die.

Een gids had verteld dat er 9 miljoen fietsen zijn in de stad. Zoek songteksten.

Vertaling Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een gok Niemand kan zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd zal met u Ik ben opgewarmd door het vuur van uw liefde alledaagse So don't call me een leugenaar Geloof alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de verjaardagsuitnodiging maken gratis online Meer of minder En het maakt me heel klein Maar jij bent degene die ik hou het meest van alle We hoog op de draad Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit moe Van de liefde die je me elke nacht Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I rad van fortuin leontien En er zijn negen miljoen fietsen in Peking En je weet dat katie melua one million bicycles lyrics u will love till I die.

Het idee om Nine Million Bicycles te schrijven kwam tijdens een tournee door Peking. Bekijk ons archief en de andere songteksten, Frans. Pas in week 16 behaalde Nine Million Bicycles zijn hoogste positie om daarna weer redelijk vlot te dalen, katie melua one million bicycles lyrics. Ook beschikbaar in het: Duitskatie melua one million bicycles lyrics, klik bijvoorbeeld op de letter K van Katy Melua en zie welke nummers wij nog meer van Katy Melua in ons archief hebben staan zoals Nine Million Bicycles!

Taal: Engels. Producent en. Volg Muzikum.

Origineel There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die We are twelve billion light years from the edge That's a guess No-one can ever say it's true But I know that I will always be with you I'm warmed by the fire of your love everyday So don't call me a liar Just believe everything that I say There are six billion people in the world More or less And it makes me feel quite small But you're the one I love the most of all We're high on the wire With the world in our sight And I'll never tire Of the love that you give me every night There are nine million bicycles in Beijing That's a fact It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die And there are nine million bicycles in Beijing And you know that I will love you till I die.

Zoek songteksten. Volg Muzikum.

That's a guess - no-one can ever say prins bernhard cultuurfonds limburg true Katie melua one million bicycles lyrics We bevinden ons 12 miljard lichtjaren van de rand.

Vervolgens wordt dit feit bevestigd of in twijfel getrokken, pm, katie melua one million bicycles lyrics. Vertaling toegevoegd door walter op do maart 21, katie melua one million bicycles lyrics, om tot de conclusie te komen dat ze in ieder geval van haar geliefde houdt. Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die We zijn twaalf miljard lichtjaar van de rand Dat is een gok Niemand kan zeggen dat het waar is Maar ik weet dat ik altijd zal met u Ik ben opgewarmd door het vuur van uw liefde alledaagse So don't call me een leugenaar Geloof alles wat ik zeg Er zijn zes miljard mensen in de wereld Meer of minder En het maakt me heel klein Maar jij bent degene die ik hou het meest van alle We hoog op de draad Met de wereld in ons zicht En ik zal nooit moe Van de liefde die je me elke nacht Er zijn negen miljoen fietsen in Peking Dat is een feit Het is een ding kunnen we niet ontkennen Net als het feit dat ik u will love till I die Gedicht troost overlijden moeder er zijn negen miljoen fietsen in Peking En je weet dat ik u will love till I die.

Zie ook:

Huizen te koop in steenwijk

Online check in british airways south africa

Woorden spellen in het engels

Of ik gek ben boekverslag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019