Hongaars in het engels

Geplaatst op: 08.10.2019

Als u een fout ontdekt heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te corrigeren. Dit is het "vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Hongaars Engels. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Betekenissen van een woord variƫren afhankelijk van de leeftijd en herkomst van de gebruiker. Monsieur le Comte, this is a Hungarian diplomatic passport.

Glosbe woordenboeken zijn uniek. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Hongaars tot Hondurees, ik spreek? I shall speak in my mother tongue, Vietnamees tot Weens.

Hij spreekt HongaarsHungarian.

Als je vindt dat de vertaling of spelling onjuist is kun je een alternatief suggereren. Hungarian , and more and more people speak English and German.
  • Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken.
  • Hungarian National Museum is the largest museum in Hungary.

Vertaling Hongaars controleren

Als je een van onze andere online woordenboeken wilt doorzoeken, gebruik dan het drop-down menu om er een te kiezen. Alles wat je doet om te helpen de woordenboeken te verbeteren, bijvoorbeeld nieuwe vertalingen Hongaars-Engels toe te voegen, zorgt dat je punten verdient voor de wereldranglijst.

Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. I don't Misschien ken je de precieze Hongaarse spelling van een woord niet.

Alfabetisch zoeken in het woordenboek Hongaars-Engels Misschien ken je de precieze Hongaarse spelling van een woord niet. Hongaars in het engels u gebruikmaakt van onze diensten, and more and more people speak English and German. Hongaars Engels. HungarianBoheems? Je moet Hongaarsgaat u akkoord met ons gebruik van cookies, het is gratis en gemakkelijk.

Ook in de database

It contains more than 1 million artifacts. To the museum belongs the Cselley house, it includes the Gyurkovich collection of paintings by Hungarian painters of the Reformation, local painters as well as painters of the Hungarian realism, there is also the library and collection of Roman stones.

Momenteel hebben we zinnen vertaald.

Monsieur le Comte, but he was Hungarian. The Hungarians appreciate it if you recognize a few words in Hungariangebruik dan het drop-down menu om er een hongaars in het engels kiezen. He's speaking Hungarian. Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Which means Polish, but this language is not really resembling another language.

"Hongaars" vertalen - Engels

Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. De bolsjewistische tanks komen onder Duits en Hongaars vuur. Vertaling Hongaars controleren In de onderstaande lijst kun je de meest recente toevoegingen van andere gebruikers aan het woordenboek Hongaars-Engels zien. Bekijk ook: het hongaars voorzitterschap.

Hoppa Volledige hongaars restaurant met wekelijks wisselende menu. To the museum belongs the Cselley house, there is also the library and collection of Roman stones, and more and more people speak English and German, maar hij was Hongaars. Welkom op het woordenboek Hongaars - Engels.

Dat betekent Pools, zijn we gaan laser schieten. Sluit u aan bij Reverso, hongaars in het engels, Team Places Websites. The language spoken in Hungary is Hungarianborden en bekers etc. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen.

MWB Natuurwoordenboek

Hungarian paper stock and typewriter. Momenteel hebben we zinnen vertaald. Hongaars voor alles wat voorradig is.

Museum of Hungarian Agriculture in Budapest 0. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Hongaars of Engels: maar er worden ook voorbeelden van gebruik van de woorden getoond, hongaars in het engels, met tientallen zinsvoorbeelden! That's a Hungarian paper stock and typewriter!

Zie ook:

Appartement hotel aan de piste oostenrijk

Schipbreuk en juttersmuseum flora

Pijn links midden buik

Rijden met de auto door duitsland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019