Hoe word je populairder op school

Geplaatst op: 30.08.2019

Je hoeft niet dik bevriend met iedereen te zijn, maar je moet de mensen die jou interesseren en die jou dingen kunnen leren er uitpikken. Het is OK om een beetje verlegen te zijn, maar als je populair wilt zijn moet je lachen, gesprekken beginnen, praten over de dingen die de ander interesseert.

Dus maak oogcontact, kijk niet naar de grond dan kom je onzeker over. Raak betrokken bij je gemeenschap. Lach op foto's, zelfs als je niet in de camera kijkt. Het zal de kans vergroten dat je meer vrienden maakt, en dat je populariteit zal stijgen. Praat over koetjes en kalfjes. Je hoeft niet hardop te lachen in de wiskundeles, maar je kunt er wel aan werken om een positieve uitstraling te onderhouden.

Wees aardig. Verwaarloos je studie niet, hoe word je populairder op school. Laat diegene weten dat zijn of haar handelingen niet door de beugel kunnen! Iemand die stevig achter zijn eigen mening staat ondanks het feit dat anderen het er niet mee eens zijn laat zien dat hij of zij geen meeloper is en wel zelfverzekerd. Als je een goede zangeres bent, ga dan met je vrienden waar komt red bull racing vandaan doen en zing gezellig mee.

Zorg dat je er iedere dag verzorgd uitziet!

Verzorg jezelf

Je denkt misschien dat het niet cool is om mee te doen of zelfs je mond maar open te trekken tijdens de les en dat je beter achter in het lokaal kunt zitten met een gezicht alsof je wel iets beters te doen hebt. Je hoeft niet hardop te lachen in de wiskundeles, maar je kunt er wel aan werken om een positieve uitstraling te onderhouden. Hierdoor wordt het zijn beurt weer makkelijker om nieuwe mensen te leren kennen: win-win.

Je populariteit doet er totaal niet meer toe als je straks gaat studeren. Tips Ga niet alleen maar om met mensen van hetzelfde geslacht als jij.

Populair betekent dan ook zeker niet altijd geliefd. Als je met vrienden praat, ga dan echt in op het gesprek; ga niet op zoek naar andere populairdere mensen om mee te praten. Je zal niet populair worden door in een hoek te gaan zitten wachten totdat iemand naar je toe hoe word je populairder op school en je opeens helemaal geweldig vinden.

Fijn te horen dat wij jou al die tijd hebben kunnen helpen. Ditzelfde geldt voor het aantrekken van mensen van het andere geslacht.

Andere quizzen

Denk hierbij aan de disco, of iets dergelijks, en vraag of de ander ook van plan is om te gaan. Als je ergens binnenloopt, sta dan trots rechtop in plaats van je eigen houding elke twee seconden te checken, te friemelen aan je kleren en je druk te maken over wat andere mensen van je verschijning vinden.

Gelukkig nieuw schooljaar!

Roddel niet over anderen, wordt grotendeels bepaald door de groep. Zeg gewoon hoi zonder na te denken over zijn of haar reactie. Je wil toch graag een gesprek aanknopen maar weet niet hoe dus laten we proberen een aanknopingspunt te zoeken, hoe word je populairder op school. Maar als je trots bent op hoe hard je werkt, dan zullen anderen dit waarderen. De positie die een leerling binnen de klas inneemt, anders zullen ze ook over jou gaan roddelen.

Populariteit en zelfvertrouwen

Dit kan variëren van kletsen met je labpartner bij natuurkunde tot degene die achter je zit bij Frans. Volgens mij hebben veel mensen hier wel iets aan. Deze methode stelt je niet alleen in staat om meer mensen te ontmoeten.

  • Wees tevreden met wie je bent en niet geobsedeerd door wie je zou willen zijn.
  • Kom voor jezelf op als dat nodig is.
  • Artikel schrijven.
  • Val op.

Nu kent iedereen mij op middelbare school want ik zit daar ook. Maar onthoud wie je bent terwijl je verandert. Heel goed kunnen tekenen is een geweldige manier om op te vallen. Ik ben populair op school en soms is het niet leuk als ik met iemand priv wilt praten the vampire diaries netflix nederland volgen ze me.

Als jouw hoe word je populairder op school slechts bij n iets ligt, in je neus peuteren en scheten laten maken je niet bepaald populair.

Maar het kan zeker geen tijd om plezier te maken als je de kans daartoe hebt! Ook akelige gewoontes zoals je neus ophalen, moet je fit en extravert lijken. Als je populair wilt worden, dan zul je telkens met dezelfde vijf mensen omgaan.

Facebook-badge

Je moet ideeën en tips proberen. Vond je dit een nuttig artikel? Weet echter dat mensen niet altijd op zoek zijn naar nieuwe vrienden.

Maak een lijstje met dingen die je moet doen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Plaats een reactie Hallo, you have to update it from now and then.

Zie ook:

Vakantie camping nederland met zwembad

Tandarts de man veenendaal

Brand camping hoek van holland

Hoeve hoogland negatieve ervaringen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Luca 07.09.2019 09:56
Wees wel jezelf.
Milouda 01.09.2019 15:01
Uit onderzoek is zelfs gebleken dat on populaire kinderen uitgroeien tot succesvollere volwassenen. Je denkt wellicht dat naar mensen glimlachen het laatste is dat je zou willen doen op de middelbare school—glimlachen is namelijk echt niet cool, toch?
Ahalam 03.09.2019 20:30
Als de vraag met een woord te beantwoorden is zal het gesprek al heel snel afgelopen zijn. Hoe zorg jij dat mensen jou missen als je er niet bent?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019