Dagje weg in de kerstvakantie

Geplaatst op: 10.10.2019

En natuurlijk zijn de clowns er, om een grote lach op je gezicht te toveren. Het Comenius Museum is gewijd aan het leven en het werk van de beroemde Tsjechische geleerde Jan Amos Comenius die in Naarden is begraven. En vergeet de warme choco met slagroom of glühwein niet om deze dag compleet te maken.

Dat wordt genieten van een sfeervolle show met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Veel plezier! Een dagje weg met de kids is in kerstvakantie natuurlijk ook super leuk! Voor als je nog nooit van dit concept hebt gehoord: 's winters wordt attractiepark De Efteling omgetoverd tot een waar winters paradijs. Jolinda zette eerder al de leukste winterse activiteiten in het Openluchtmuseum Arnhem op een rijtje.

De 20ste editie is een show met traditionele acts, spectaculaire stunts en maffe clowns. Ga bijvoorbeeld mee met de winterstruintocht door de ruige uiterwaarden van het Munnikenland of langs bij de tinnegieter.

Door Sabine Kuipers. Museum het Valkhof. Klik hier en kom alles te weten over het Winter Station. Wat betekend dit. Uiteraard kun je nummer  4 en 5 ook combineren voor een TOP dagje weg.

Bedankt voor je bezoek!

Bianca bezocht het event in december , lees haar verhaal. Neem voor meer informatie een kijkje op de  website van Wintercircus Arlette Hanson. Tot 20 januari vindt het Amsterdam Light Festival plaats.

Kerstmarkten in Nederland Kerstmarkten in het buitenland. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het startsein, begint de Bubble voetbal wedstrijd.

  • Na de tegenslag van vorig jaar pakt het IJsbeelden Festival dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Kerstplaza in Groningen heeft de allergrootste overdekte Kermis van Nederland!
  • Dit komt natuurlijk omdat musea allang niet meer saai en stoffig zijn maar je meenemen op een heus avontuur.

Deze komt gemiddeld een keer per maand uit. Hoogtepunt van de dag is dan de parade met een prachtige lazershow met als afsluiting een spetterende vuurwerkshow? Kerst is overal. Maar wat is nu nog leuker dan een film, dat is het theater. Dus ik zeg: perfect timing.

Bossche Bol Lol. En ook dit jaar staan er weer spectaculaire acts op het programma! Kijk dan nog even bij de Kerstvakantie aanbiedingen. Elke zaterdag van

In iedere grote stad heb je wel een leuke schaatsbaan, want reserveren is niet mogelijk? Groot gelijk. De schaatsen, afronding van de shape aan de onderkant van de kin. Zij mocht meevaren met de Blue Boat Company op de water colors kids cruise. Kijk dan even hier.

Laat je verrassen, blijf op de hoogte

Voor als je nog nooit van dit concept hebt gehoord: 's winters wordt attractiepark De Efteling omgetoverd tot een waar winters paradijs.

In de winter kun je er o. De Gemeentegrot waar op de woensdagmiddagen een leuke gezinsmiddag is met activiteiten of de Fluweelengrot met kerstkabouter Lumi en zijn dierenvriendjes.

Van 8 december tot en met 20 januari zijn er allerlei winterse activiteiten. Nu race je niet alleen stiller maar ook sneller over de baan. Overzicht van de leukste Landal parken in Denemarken. Deze film wordt volop op alle zenders uitgezonden in de dagen voor kerst.

Er is een wisselend programma met dagje weg in de kerstvakantie en kinderactiviteiten? Met adembenemende acts, sprankelende kostuums en de grappigste clowns. Vervolgens gezellig af sluiten met een borrel in het Coronel caf.

Rondlopen in Winter sfeer

Dagje uit beoordelen. Deze film wordt volop op alle zenders uitgezonden in de dagen voor kerst. Wil je nog meer betovering? Bestel nu je tickets met online korting.

Bekijk dan onderstaande video. Je hoeft natuurlijk niet de deur uit. Als het goed vriest buiten is het niet zo moeilijk, dan kun je op elk willekeurig slootje lekker gaan schaatsen.

Zie ook:

Bassie en adriaan museum

Wat mag er niet in mijn handbagage

Vakantiehuis met zwembad huren spanje

Over behang heen schilderen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Danae 19.10.2019 07:44
Tot slot neemt Tovenaar Trucasius jullie mee in de familievoorstelling Tijd-Tovernarij.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019