Auto van zwienen zaandam

Geplaatst op: 27.09.2019

De auto stond er echter nog en we waren welkom. Na eerder dit jaar al eens voor niks die kant op te zijn gereden,! De uitstraling.

Gerard uit Uitgeest Telefonisch een afspraak gemaakt en direct al erg vriendelijk te woord gestaan. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Ongelooflijk slechte communicatie zeg maar gewoon geen. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Slecht behandeld door de verkoper,voor niets naar een auto laten komen kijken vanuit Lelystad,die in topstaat zou verkeren,deukjes en krasjes plus diverse,geen enkele onderhandeling mogelijk nav deze krasjes en pitten,terwijl ik slechts euro onder de vraagprijs zat.

M uit Alphen aan den Rijn Auto had immers een beurt gehad bij aflevering volgens van Zwienen Alkmaar. Kan het ook niet echt serieus van zo een bedrijf noemen samen met de commentaren die ik net lees misschien nog wel blij dat ze niet terug reageren

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto Ervaring: Mooie showroom, we zien niet alle auto's voordat ze op internet gaan, vele uitvoeringen zijn aanwezig. Email account verwijderen iphone wat zegt de verkoper: Ja meneer, auto van zwienen zaandam, dan volgt de vraag: wat wil je dan behouden. Ervaring: Slecht behandeld auto van zwienen zaandam de verkoper,voor niets naar een auto laten komen kijken vanuit Lelystad,die in topstaat zou verkeren,deukjes en krasjes plus diverse,geen enkele onderhandeling mogelijk nav deze krasjes en pitten,terwijl ik slechts euro onder de vraagprijs zat.

Rond uur was de auto weer klaar en liepen wij met de serviceadviseur mee naar de balie. Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: In jan peugeot cc gekocht met thp motor.

Chef werkplaats bij van Zwienen vertelde mij dat er echt niets aan de hand was met de ketting, met de kou het was in februari ratelen de ketting immers wat meer, volgens hem. Op het moment dat we daar aankomen, wordt ons al verteld dat ze de auto niet kunnen vinden. De uitstraling.

ADVERTORIAL

Beoordelingen Autobedrijf van Zwienen Alkmaar. De afspraak: dinsdagochtend om en we mochten er op wachten. Toch maar even langs de peugeot dealer in Alphen ad Rijn gereden. Niets op aan te merken. In de beschrijving staat keurige auto. Kunt u een oordeel geven over de volgende onderdelen? Klik hier om je antwoord te annuleren.

Nu ik teruglees dat dit dus standaardpraktijken zijn bij hun zou ik echt niemand aanraden om daar hun auto te kopen of te laten repareren!!!. Klant van Autobedrijf Van Zwienen B. C uit Egmond Zeer vriendelijk personeel, duidelijke antwoorden, en worden net even specialer geserveerd dan bij Tortilas. Hooguit wat gebruikerssporen". Afneembare trekhaak werd rustig gedemonstreerd. Alles wat auto van zwienen zaandam afgesproken bij verkoop was ook gedaan.

Mobility Media

Afneembare trekhaak werd rustig gedemonstreerd. Hooguit wat gebruikerssporen". Dan maar op die van Alkmaar.

Ik toch maar even naar de Peugeot dealer in Alphen.

Kortom service werkplaats is slecht en menselijkheid laat zeer te wensen over bij van Zwienen Alkmaar. Dan maar op die van Alkmaar. De afspraak: dinsdagochtend om en we mochten er op wachten. Reden bezoek: Aanschaf auto van zwienen zaandam auto Ervaring: Ongelooflijk slechte communicatie zeg maar gewoon geen.

De informatieverstrekking.

Nieuwste occasions

Of we iets vergelijkbaars wilden bekijken. Ik ben uitermate tevreden met de aankoop en de uitleg die ik bij de aflevering heb gekregen. De prijs.

Volgende pagina. Alles wat was afgesproken bij verkoop was ook gedaan. Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit autobedrijf.

Auto van zwienen zaandam Autobedrijf van Zwienen Alkmaar. Ik vind dit geen fatsoenlijk bedrijf met normen en waarden. Gelukkig net op tijd bij dealer aan geklopt. De medewerkers.

A. uit Heerhugowaard

Netjes gebeld of hij er nog stond, want het bedrijf is toch een uur rijden vanaf ons huis. Ervaring: Waardeloos bedrijf. Maar ze konden wel wat met de prijs doen.

Wat bleek olie was niet bijgevuld bij aflevering en de distributieketting ratelt! De informatieverstrekking. We wonen in de buurt van Rotterdam en konden door de week geen vrij krijgen van het werk.

Zie ook:

Frozen zullen wij een sneeuwpop maken

Knipperlicht knippert te snel

Hoe stuur ik iemand een whatsapp bericht

Hoeveel spaargeld mag je hebben met een wia uitkering

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Clinton 28.09.2019 11:20
Ken beter zetten als je geluk heb reageren we terug Chris
Hodan 29.09.2019 00:42
Er staat nog geen km op de teller.
Hanifi 03.10.2019 04:35
Distributieketting stond op springen en was reeds van tijd af gesprongen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019