Hoe krijg ik geld van mijn apple id af

Geplaatst op: 08.10.2019

Meer informatie Als u 'Delen met gezin' gebruikt, is het geld dat u toevoegt aan uw Apple ID-saldo alleen beschikbaar voor uzelf. In de volgende stappen leest u hoe u dit kunt nagaan en hoe u de controle over uw account terug kunt krijgen.

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie.

Om te voorkomen dat er met die Apple ID nog meer kosten worden gemaakt, kunt u aankopen vanuit apps beperken  of kunt u beperkingen ouderlijk toezicht inschakelen op uw iOS-apparaat ,  in iTunes op de Mac of pc of op de Apple TV.

Uw Apple ID is uw persoonlijke account. Bekijk de beste beveiligingspraktijken in  Beveiliging en Apple ID's. Ik heb in Belgie een Ipod touch gekocht. Bijvoorbeeld: U ontvangt een e-mailbericht of melding dat uw Apple ID is gebruikt om in te loggen bij een apparaat dat u niet herkent of waar u niet onlangs op hebt ingelogd bijvoorbeeld 'Uw Apple ID is gebruikt om in te loggen op iCloud op een Windows-pc'.

Tijdens dit proces gaan uw iCloud-gegevens niet verloren. Neem voor ondersteuning contact op met PayPal. Werk alle informatie bij die niet correct is of die u niet herkent, waaronder: Uw naam. Als u denkt dat ze makkelijk te raden zijn, moet u de beveiligingsvragen veranderen. In sommige gevallen moet u contact opnemen met uw bank of financile instelling om internationale of online aankopen te amsterdam hotels with indoor swimming pool.

U ontvangt een bevestigingsmail van Apple dat uw Apple ID-wachtwoord is veranderd of dat uw accountinformatie is bijgewerkt, maar u kunt zich niet herinneren dat u wijzigingen hebt doorgevoerd.

Vergelijk uw aankoopgeschiedenis met de kosten op uw afschrift

Meer informatie Meer informatie over hoe aankopen worden gefactureerd  wanneer u meerdere betaalmethoden hebt. Bekijk uw aankoopgeschiedenis om na te gaan waar de afschrijvingen voor uw bank, creditcard, betaalkaart of mobiele betalingen betrekking op hebben.

Of voer de onderstaande stappen uit:. Als u een saldo hebt, wordt dit weergegeven onder het zoekveld. Geregistreerd: Sep Berichten: 4.

Tik rechtsboven op 'Akkoord' en tik dan opnieuw op 'Akkoord' om de wijziging te bevestigen. Als u niet de controle hebt over schrijver dichtregels nationaal monument op de dam e-mailadressen die bij de Apple ID horen, moet u het wachtwoord voor het e-mailadres veranderen of een ander e-mailadres gebruiken.

Als u geen verbinding kunt maken met een betaalservice bijvoorbeeld PayPal of Alipaylogt u eerst in op de website van de service en controleert u of de factuurgegevens correct zijn, hoe krijg ik geld van mijn apple id af. FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Neem voor ondersteuning contact op met PayPal. Werk het e-mailadres van uw Apple ID b ij 3 en zorg dat dit een adres is dat u regelmatig gebruikt.

Betaalmethoden per land of regio

Ja oke, nou ik zou het gelijk proberen. Bij deze Ipod heb ik een Meer informatie Als u 'Delen met gezin' gebruikt, is het geld dat u toevoegt aan uw Apple ID-saldo alleen beschikbaar voor uzelf. Lees hier  hoe App Store- en iTunes Store-aankopen in rekening worden gebracht.

Ja Nee. Tik op uw nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Marsilla En kan ik dan oon eerst mijn oude apple id wissen of is dat niet mogelijk. Hardstikke bedankt voor je hulp. Ik heb in Belgie een Ipod touch gekocht. Uw huidige verzendadres.

Geld terug in de App Store

Stel twee-factor-authenticatie in voor uw Apple ID. Papoea-Nieuw-Guinea De meeste creditcards en betaalkaarten   Filipijnen De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Singapore Apple Pay 1 De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van  cadeaubonnen   Salomonseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Zuid-Korea De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders kakaopay 7   Sri Lanka De meeste creditcards en betaalkaarten   Taiwan Apple Pay 1 De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Thailand De meeste creditcards en betaalkaarten TrueMoney 8 Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Vietnam De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen.

Als je in een andere iTunes winkel wilt kopen moet je daar een nieuwe Apple ID voor aanmaken. Senegal De meeste creditcards en betaalkaarten   Seychellen De meeste creditcards en betaalkaarten   Sierra Leone De meeste creditcards en betaalkaarten   Zuid-Afrika De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen   Swaziland De meeste creditcards en betaalkaarten   Tanzania De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo  afkomstig van  eigen stortingen   Tunesië De meeste creditcards en betaalkaarten   Oeganda De meeste creditcards en betaalkaarten   Zimbabwe De meeste creditcards en betaalkaarten.

  • Armenië De meeste creditcards en betaalkaarten   Azerbeidzjan De meeste creditcards en betaalkaarten   Bahrein De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Egypte De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Israël De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Jordanië De meeste creditcards en betaalkaarten.
  • Om te voorkomen dat er met die Apple ID nog meer kosten worden gemaakt, kunt u aankopen vanuit apps beperken  of kunt u beperkingen ouderlijk toezicht inschakelen op uw iOS-apparaat ,  in iTunes op de Mac of pc of op de Apple TV.
  • Als u wordt gevraagd of u uw land of regio wilt wijzigen, klikt up op 'Ga door met bijwerken'.
  • Alle rechten voorbehouden.

Mij onthouden? Uw huidige verzendadres! De maximale tekenlimiet is Geregistreerd: Feb Berichten: ? Lees hier meer over hoe u Apple Pay configureert. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Op een Mac of pc Om iTunes te openen en in te loggen bij uw pagina 'Accountinformatie', klikt u hoe krijg ik geld van mijn apple id af deze koppeling: Toon mijn account.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de wat is de winkelformule van hm van websites van derden.

Liberia De meeste creditcards en betaalkaarten   Madagaskar De meeste creditcards en betaalkaarten   Malawi De meeste creditcards en betaalkaarten   Mali De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritani De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritius De meeste creditcards en betaalkaarten   Mozambique De meeste creditcards en betaalkaarten   Namibi De meeste creditcards en betaalkaarten   Niger De meeste creditcards en betaalkaarten   Nigeria De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Sao Tom en Principe De meeste creditcards en betaalkaarten!

Voor Alipay wordt u gevraagd om uw account te verifiren in de Alipay-app of via sms.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Ik heb in Belgie een Ipod touch gekocht. Bij deze Ipod heb ik een ituneskaart van 25 euro gekocht. Meer informatie Meer informatie over hoe aankopen worden gefactureerd  wanneer u meerdere betaalmethoden hebt.

Colombia De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Chasse cinema breda programma Rica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominica De meeste creditcards en betaalkaarten   Dominicaanse Republiek De meeste creditcards en betaalkaarten   Ecuador De meeste creditcards en betaalkaarten   El Salvador De meeste creditcards en betaalkaarten   Grenada De meeste creditcards en betaalkaarten   Guatemala De meeste creditcards en betaalkaarten   Guyana De meeste creditcards en betaalkaarten   Honduras De meeste creditcards en betaalkaarten   Jamaica De meeste creditcards en betaalkaarten   Mexico De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen.

Stel twee-factor-authenticatie in voor uw Apple ID, hoe krijg ik geld van mijn apple id af. Armeni De meeste creditcards en betaalkaarten   Azerbeidzjan De meeste creditcards en betaalkaarten   Bahrein De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Egypte De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Isral De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Jordani De meeste creditcards en betaalkaarten!

Zie ook:

Van haren schoenen dordrecht openingstijden

Import export bedrijf schiphol

Gedicht ik blijf voor altijd bij je

Weersverwachting playa de las americas zoover

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sjonnie 09.10.2019 07:51
Publicatiedatum:   juli 21,
Dimphna 11.10.2019 21:13
Meer informatie Lees hier wat u per land of regio in de iTunes Store kunt kopen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019