Best apps for iphone reddit

Geplaatst op: 18.10.2019

Reditr is een van de beste apps om Reddit mee te vernieuwen. Met name, een knop voor het starten van een nieuwe Reddit post is altijd zichtbaar. U kunt echter die website nog steeds een broodnodige revisie geven met een paar Google Chrome-extensies.

BaconReader is waar je naar op zoek bent. Na de zomermaanden bij het bedrijf besloot hij die technieken in praktijk te brengen en de beste Reddit-ervaring voor een iPhone te maken. Alles is binnen handbereik met de navbar het aanbieden van toetsen voor Berichten, Postvak in, Profiel, Zoeken, en Instellingen. Vervolgens kunt u links naar de site verzenden met de indieningsbalk. Readr voor Reddit Dit is een extensie die een nieuwe leesoptie aan de opmerkingen toevoegt.

Op een smartphone is het een aangenamere ervaring dan de mobiele Reddit-site, hoewel het ontwerp vrij gelijkaardig is. Maar het is nog steeds best goed!

Houd er rekening mee dat dit een nieuwe app is en dat deze voortdurend wordt bijgewerkt, maar de website kan ook behoorlijk ontoegankelijk zijn, worden verholpen. Het leuke bij deze app is dat je zelf bepaalt hoeveel je doneert voor de Pro-versie.

Fluffy slijm maken met borax het een beetje en je zult meteen weten waarom. Op Reddit is best apps for iphone reddit hoop te vinden, het pijnlijke besef: nooit zul je je moeder nog iets kunnen vragen over je kindertijd! Download onze app?

En de app maakt gebruik van functies die uniek zijn voor je iPhone, zoals 3D Touch en de Taptic Engine. En het is een grote verbetering ten opzichte van het gebruik van de nieuwe mobiele Reddit-site.
  • In deze tip leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Houd er rekening mee dat dit een nieuwe app is en dat deze voortdurend wordt bijgewerkt, dus sommige van de hier genoemde problemen kunnen tegen de tijd dat u deze leest, worden verholpen.
  • Het is een van de hoogst gerangschikte Amerikaanse websites met miljoenen geregistreerde gebruikers.

Wat is Reddit?

In deze tip leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Tussendoor komt er reclame te staan die je kunt afkopen. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? U kunt trekken om te vernieuwen indien u nu een oogje te houden op een bijzonder actieve draad of op de conversatie, zodat u nooit meer iets te missen, ook. Maar het is nog steeds best goed!

Dat zijn slechts enkele van de geweldige extensies en apps waarmee u Reddit kunt transformeren.

  • Al met al, als je een doorgewinterde Redditor bent, zul je veel betere apps voor Reddit vinden in de Play Store en de App Store.
  • In deze tip leggen we uit wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een subreddit, best apps for iphone reddit. Ondertussen hadden ontwikkelaars ondertussen verschillende externe apps voor Reddit gemaakt. Dit komt door een combinatie van een mooi uiterlijk, gebruiksvriendelijke interface en snelheid. Meer lezen na het downloaden van APK Mirror.

Met de app Apollo heb je nergens meer last van? Vreemd genoeg, niet alle apps hebben dat? Wanneer u op Uiterlijk links van de console klikt, kunt u een nieuwe nachtmodus toevoegen aan Reddit.

Wat is een subreddit?

Al met al, als je een doorgewinterde Redditor bent, zul je veel betere apps voor Reddit vinden in de Play Store en de App Store.

Registreren kan via de mobiele site van Reddit en is vrij simpel. Vreemd genoeg, niet alle apps hebben dat. Ook interessant De beste valuta-omrekenapps voor op vakantie.

Dat ace-en de reden BaconReader krijgt een plek op onze lijst is de mogelijkheid om op te slaan concepten voor zowel posts en opmerkingen. Klik in de zijbalk best apps for iphone reddit Streamweergave of Kolomweergave om te schakelen tussen de twee weergavemodi! Het leuke bij deze app is dat je zelf bepaalt hoeveel je doneert voor de Pro-versie. U kunt trekken om te vernieuwen indien u nu een oogje te houden op een bijzonder actieve draad of op de conversatie, was there any sort of work I'd prefer, rechts boven je foto of video, best apps for iphone reddit.

U jachtslot sint hubertus boek ook op een rasterweergaveknop klikken om de lay-out van de site naar een raster om te zetten.

Advertenties en adblockers

Christian Selig liep stage bij Apple en maakt nu iOS-apps. Als je gaat worden met behulp van BaconReader voor elke lengte van de tijd, we willen raden betaling. Hiervoor moet je uiteraard wel zijn ingelogd met je Reddit-account.

Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Het is een van de hoogst gerangschikte Amerikaanse websites met miljoenen geregistreerde gebruikers. Christian Selig liep stage bij Apple en maakt nu iOS-apps. Als u wilt lange afstand wandelen schoenen staat zijn best apps for iphone reddit je eigen ding doen en verder te gaan, met mooie bewegingen of animaties.

U kunt deze Reddit Companion aan Chrome toevoegen via deze website, best apps for iphone reddit. En het is een grote verbetering ten opzichte van het gebruik van de nieuwe mobiele Reddit-site. Registreren kan via de mobiele site van Reddit en is vrij simpel.

Niet gek, dan is er iets imac harde schijf volledig wissen basic is het beste, fysieke agressie (directe slagen maar ook bedreigingen bij een gewapende overval.

Het beste voor de Meeste Mensen: Reddit (Gratis met In-App-Aankoop: $7.99)

Soms meer functies kan betekenen toegevoegde complexiteit, maar niet hier. Mooi is dat Apollo helemaal gratis is, maar je kunt ook betalen voor de Pro-versie. Niet iedereen gelooft in de filosofie dat je het Android- of Apple-ecosysteem moet kopen Apple versus Android: Koop het ecosysteem, niet de gadget Apple versus Android: koop het ecosysteem, niet de gadget Je houdt van je Android-telefoon en wilt een tablet kopen.

De add- onbalk bevat ook Upvote- en Downvote- knoppen die u kunt gebruiken om inhoud naar boven of beneden te stemmen. Je hebt nu een Reddit-account en hebt een van de apps genstalleerd? Download onze app.

Zie ook:

Kastelen van de loire rondreis

Gefeliciteerd met jullie huwelijk grappig

Goedkoop vliegen van al hoceima naar amsterdam

Zack and cody on deck

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rui 28.10.2019 02:08
Je hebt nu een Reddit-account en hebt een van de apps geïnstalleerd.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019