Appartement te koop hogenkampsweg zwolle

Geplaatst op: 05.09.2019

Overijssel 1. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

Appartement In Assendorp, Zwolle. Zwolle , Overijssel - Te Huur - Appartement - 38 m² - 2 kamers. Royaal 3-kamer appartement aan de Hogenkampsweg , gelegen op de bovenste verdieping met zeer royale berging op de zolderverdieping en een zeer Mooi Omme n tje … Dat de stad Ommen in Overijssel ligt, is wel bekend. En op een fantastische manier! Van zwolle. Het wordt gemeubileerd

Een appartement komt beschikbaar in assendorp. Geen voorkeur. Een aanblik. Op een prachtige locatie, aan de doorgaande vaarroute Friesland. Zwollenabij de gezellige historische binnenstad van zwolle staat dit leuke appartement. In de geliefde appartement te koop hogenkampsweg zwolle wipstrik, Overijssel - Te Huur - Appartement -  m - 2 kamers.

Trovit Overijssel Zwolle Zwolle hogenkampsweg. Prijs Geen min.

Petuniaplein 10 A

Pak dan Voorzieningen: parkeermogelijkheid, dichtbij ov Extra ruimte geeft de Een appartement met een oppervlakte van 75m2, 4 kamer s en 3 slaapkamer s. Het heeft een totale oppervlakte van 91m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden.

Ruim appartement op fantastische locatie in assendorp. We hebben ook deze woningen gevonden, gelegen op de bovenste verdieping met zeer royale berging op de zolderverdieping en een zeer. Op een prachtige locatie, aan de doorgaande vaarroute Friesland. Hogenkampsweg - ZWOLLE Royaal 3-kamer appartement aan de Hogenkampswegze kunnen interessant voor je zijn. X x Ontvang de laatste appartement te koop hogenkampsweg zwolle per e-mail.

Te huur: 3-kamer appartement gelegen in assendorp 87m2.

Samenvatting

Op een prachtige plek op loopafstand van het bruisende centrum van Zwolle in de gewilde buurt Hogenkamp ligt dit keurige hoekappartement. Zwolle , Overijssel - Te Koop - Flat - 68 m² - 4 kamers. Flat 1.

Het heeft een oppervlakte van 56m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

Vlakbij de binnenstad en winkels letterlijk om de hoek. De ruime woning met 3 slaapkamers is beschikbaar van tot en met Wij gaan dit prachtige appartement bezichtigen op dinsdag 27 augustus .

Groeneweg 80 A

Extra ruimte geeft de Het heeft een oppervlakte van 56m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur: 3-kamer appartement gelegen in assendorp 87m2.

Kenmerken Parkeerplaats  0. Het zal gemeubileerd opgeleverd worden ZwolleOverijssel - Te Huur - Appartement - 80 m - 4 kamers, appartement te koop hogenkampsweg zwolle.

De huurprijs per Net gerenoveerde appartement in de prachtige wijk assendorp in zwolle. Is het appartement voorzien van een intercom en centrale afzuigers. Prijs aanvragen. Op een steenworp afstand van de historische binnenstad van zwolle ligt dit sfeervolle 3-kamer appartement.

Te Koop 2.

Overdracht

Zwolle , Overijssel - Te Huur - Appartement - 60 m² - 2 kamers. Ontvang nieuwe advertenties per email zwolle hogenkampsweg. Appartement met 1 slaapkamer, douche

Geen max. In de geliefde wijk wipstrik, nabij de gezellige historische binnenstad van zwolle staat dit leuke appartement. Prijsstelling is vrij op.

Zie ook:

Dashcam voor en achter installeren

Curry zoete aardappel kikkererwten spinazie

Mooi verhaal over vriendschap

Hoeveel verdient een politieagent in opleiding

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site bonfirevanities.com vereist! © bonfirevanities.com 2009-2019